Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τατούλης για Νίκα: "Αντιδρά σαν την μικρή Μαρία που κάθεται και κλαίει γιατί δεν την παίζουν οι φιλενάδες της»!

Τατούλης για Νίκα: "Αντιδρά σαν την μικρή Μαρία που κάθεται και κλαίει γιατί δεν την παίζουν οι φιλενάδες της»!

Δελτίο τύπου Νέας Πελοποννήσου

Και ενώ οι πολίτες της Μεγαλόπολης ανέμεναν τον πακτωλό των δισεκατομμυρίων ευρώ που τους είχε τάξει ο κ.Περιφερειάρχης, στο πλαίσιο της δίκαιης μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή, ξαφνικά…ο κ.Νίκας «ανακάλυψε» ότι ο προηγούμενος Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Κωστής Χατζηδάκης την 31η.12.2020, τροποποίησε το ποσοστό κατανομής των εσόδων των πλειστηριασμών που διατίθεται στο Πράσινο Ταμείο όπου από 6% μειώθηκε μόλις στο 1%!!!

Η αντίδραση του κ.Νίκα συνάδει απόλυτα «με την μικρή Μαρία που κάθεται και κλαίει γιατί δεν την παίζουν οι φιλενάδες της»!

Ο κ.Νίκας απέστειλε επιστολή(!) εκ των υστέρων στον νέο Υπουργό κ.Κωνσταντίνο Σκρέκα για να τροποποιηθεί η απόφαση…

Η αποκάλυψη του μεγάλου πολιτικού φιάσκου που υπέστη ο κ.Νίκας στο συγκεκριμένο ζήτημα, αποδεικνύει ότι δεν είναι απλά ανίκανος αλλά και επικίνδυνος, εφόσον στην συγκεκριμένη περίπτωση η μείωση των εσόδων θα πλήξει καίρια την οικονομία της περιοχής και θα περιορίσει τις προοπτικές ανάπτυξης, δημιουργώντας ένα δυσμενές περιβάλλον.

Η υποτελής πολιτική συμπεριφορά του κ.Περιφερειάρχη χωρίς ίχνος διεκδίκησης, αποτελεί μείζον πολιτικό θέμα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με δεδομένο ότι με την πολιτική πρακτική του κάθε μέρα και περισσότερο υποβιβάζει και απαξιώνει το θεσμό που υπηρετεί.

Δυστυχώς για την Μεγαλόπολη στην πιο κρίσιμη περίοδο, οι πρακτικές του Περιφερειάρχη αλλά και της Δημοτικής Αρχής αποδεικνύουν ότι θέτουν σε προτεραιότητα τις επιλογές των Υπουργών και όχι τα συμφέροντα των πολιτών.

Η θλιβερή παρένθεση της διοίκησης Νίκα είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις στην Περιφέρεια μας.

Οι ευθύνες πλέον του Πέτρου Τατούλη και της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» είναι πολύ μεγάλες, εφόσον επιβάλλεται μετά τη λήξη της δυσάρεστης και οδυνηρής θητείας του κ.Νίκα, να κερδηθεί όλος ο χαμένος χρόνος και η Πελοπόννησος να ανακτήσει το ισχυρό της πολιτικό προφίλ δημιουργώντας νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.

11 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 11:10 Σύνδεσμος σχολίου

    H ΜΙΚΡΗ ΤΕΡΕΖΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ ......... ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΙ ΓΟΥΙΛ ΚΑΜ ΒΑΚ ....... ΑΜ ΔΕ ΣΦΑΞΑΝΕ .....................ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

  • anonymous
    anonymous Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 07:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @20.57 για την χώνεψη στην βόρεια Γερμανική Ευρώπη συνιστάτε νερό αναβράζον (αυτό με τις μπουρμπουλίθρες....)

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 01:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν τρως τέτοιο πολιτικό χαστούκι, είναι λογικό να βγάζεις μπροστά όχι μόνο παπαγάλους, αλλά και καρδερίνες, καναρίνια κτλ. Έστειλε επιστολή λέει ο Νίκας, πω πω, τεράστια πολιτική λαβή. Κοροιδεύετε τη Μεγαλόπολη.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 20:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέστα ρε 19:02, δεν χωνεύεται η ήττα με τίποτα!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 19:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενώ η μικρή Πετρούλα κλαίει για το φαγητό που έχασε!!!

  • K.Δ.
    K.Δ. Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 19:43 Σύνδεσμος σχολίου

    EIXA KAI EΓΩ ΜΙΑ ΕΓΝΟΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΝΤΡΗΜ ΤΙΜ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.......................ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΗΡΕΜΟΣ ....................ΘΕΕ ΜΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  • Κακός  Λύκος
    Κακός Λύκος Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 19:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Πω πω πολύ ανησυχία βλέπω από τα παπαγαλάκια του Νίκα!!
    Γιατί βρε παιδιά σας ενοχλούν τόσο πολύ οι ανακοινώσεις του Τατούλη?? Μήπως η σύγκριση της ομάδας Τατούλη με την ομάδα του Νίκα σας προκαλεί ταραχή??

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Τόσοι συνταξιούχοι και αργόσχολοι εκεί μέσα δεν έχετε τι αλλο να κανετε από το να βγάζετε ανακοινούλες ........τα παιδία παίζει !!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 19:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Τατούληδες ειναι γεγονός ότι μας λειψατε και μας λειπετε. Φτάνει 2 θητειες ηταν αρκετές άλλη δεν έχει, οσο και να το ζοριζεται το πράγμα. Ελεος !!! ¨οσο για τη Μεγαλόπολη να κοιτατε τα δικά σας τα χάλια που δεν φροντίσατε να φτιάξετε ενα επιχειρηματικό πάρκο τόσα χρόνια ωστε να υπάρξουν επενδύσεις. Γιαυτό μη μιλατε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Να χει και η ντροπή ένα όριο και για σας !!!!!!!! Ο Νίκας μπορεί να μην είναι ο καλύτερος αλλά σιγουρα απο το ταουλιστάν είναι καλύτερος. Απαλαγήκαμε από την έπαρση, την αλαζονία, τον καθεστωτισμό, την αμετροέπεια και την αυθάδεια ! Αυτό μας φτάνει ! Γιαυτό μην ονειρεύοσαστε πάλι εξουσίες και καρέκλες άχρηστοι . Μπείτε στον κλωβό σας , τελειώσατε μια για πάντα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ΜΑΡΙΑ
    ΜΑΡΙΑ Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 18:24 Σύνδεσμος σχολίου

    XAXA TI ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΕΛΕΝΗ!!! Ο ΝΙΚΑΣ ΟΛΟ ΚΛΑΙΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

  • Ελένη
    Ελένη Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 18:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Η μικρή Ελένη είναι ρεεεε

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...