Menu
RSS
Πέμπτη, 21/01/2021
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Οργισμένος ο Νίκας με Καμπόσο: «Είναι υβριστής. Είχε ρατσιστική συμπεριφορά και τον πέταξαν έξω από τη ΝΔ» (vd)

Οργισμένος ο Νίκας με Καμπόσο: «Είναι υβριστής. Είχε ρατσιστική συμπεριφορά και τον πέταξαν έξω από τη ΝΔ» (vd)

Απαντήσεις σε πολύ υψηλούς τόνους έδωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στα όσα ανάφερε –μια μέρα πριν- ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, Δημήτρης Καμπόσος, με αφορμή τις εξελίξεις για την εταιρεία «Πελοπόννησος ΑΕ».

Ο κ. Νίκας χαρακτήρισε ως υβριστή τον κ. Καμπόσο και αντέδρασε έντονα στην αναφορά του Προέδρου της ΠΕΔ σε «φήμες» ότι το παιδί του Περιφερειάρχη θα είναι υποψήφιος βουλευτής στη Μεσσηνία.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Νίκας είπε …

Για την Πελοπόννησος ΑΕ: «Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν. Αυτό είναι το πόρισμα της Αρχής Διαφάνειας. Δεν είμαι ούτε Εισαγγελέας, ούτε Δικαστής. Εντόπισε 1.300.000 έλλειμα και το ίδιο εντόπισαν και οι ορκωτοί λογιστές και το πόρισμα τους υπογράφτηκε από όλους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε.

Έλεγχος θα γίνει από τους οικονομικούς εισαγγελείς και από πραγματογνώμονες που θα ορίσει το δικαστήριο.

Ζητούν νέο έλεγχο. Ποιος το ζητάει; Αυτός που ψήφισε τον προηγούμενο έλεγχο; Να πάμε στο δικαστήριο και να παρθεί απόφαση, έτσι ορίζει ο Νόμος. Να γίνει έλεγχος, αλλά σύμφωνα με το Νόμο. Δεν έχουμε αντίρρηση. Να πάμε στο δικαστήριο να δοθεί άδεια για έλεγχο.

Δεν υπάρχει δεκάρα. Οφείλονται χρήματα στο περιφερειακό ταμείο, σε δήμους, σε ιδιώτες όπως ο κ. Λαγός που έκανε τα μονοπάτια που οφείλονται 370.000 ευρώ και δεν υπάρχουν. Λυπάμαι που είμαι σε αυτή τη θέση.»

Για τον κ. Καμπόσο: «Δέχθηκα επίθεση με ύβρεις και συκοφαντίες.

Δεν χρειάζεται να αναφερόμαστε στα παιδιά των άλλων και να λέμε φήμες. Εδώ δεν είμαστε χουλιγκάνοι, δεν είναι εξέδρα.

Εγώ δεν είμαι από αυτούς που υποχωρούν ποτέ, ούτε φοβάμαι. Ούτε θα με κάψουν οι καθημερινές ύβρεις και συκοφαντίες του πρώην Περιφερειάρχη. Απορώ 70 χρονών άνθρωπος, να σχολείται κάθε μέρα να με υβρίζει.

Ο υβριστής μου, ο κατήγορός μου, αυτός που τελευταία με συκοφαντεί και προσφέρει βακτηρία στον πρώην Περιφερειάρχη. Ποιος; Ο διαγραμμένος από τον Πρόεδρο της ΝΔ, διότι χρησιμοποίησε ύβρεις, συκοφαντίες και είχε ρατσιστική συμπεριφορά, αυτός αναφέρεται που; Στη ΝΔ; Και με σπιλώνει. Έχετε μια δήλωση που αναφέρομαι εναντίον κάποιου στελέχους της ΝΔ;

Είναι εκτός της οικογενείας της φιλελεύθερης παράταξης.

Θυμόσαστε τις ύβρεις εναντίον του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή; Τις ύβρεις που γίνονται κάθε φορά στο περιφερειακό συμβούλιο εναντίον του κ. Μητσοτάκη και από ποιους; Στους υβριστές υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά.

Με τους Δήμους έχω άριστη συνεργασία και με τους 25. Προσπαθώ να βοηθήσω έναν – έναν Δήμαρχο. Κανείς δεν είχε διακριτική μεταχείριση, όπως είχε ο εν λόγω από τον προηγούμενο Περιφερειάρχη.

Τι να κάνω τη δήλωση τη δεύτερη Κυριακή; Οι εκλογές κρίθηκαν την πρώτη. Ντράπηκα για τη δήλωση που έκανε τη δεύτερη Κυριακή.

Κάνουμε έργα 20.000.000 ευρώ στον Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Κάηκαν οι Μυκήνες. Εξευτελίστηκε η χώρα δημοσίως από έναν παράνομο καλώδιο. Εδώ είναι η έκθεση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και θα κατατεθεί στον Εισαγγελέα. Πως κάηκαν οι Μυκήνες και έρχεται η Περιφέρεια χωρίς αρμοδιότητα και διαθέτει 700.000 για πυρόσβεση;

Ένας άνθρωπος που σε υβρίζει καμία δεκαριά χρόνια και σε υπονομεύει είναι δυνατόν να έρθει και να σε υποστηρίξει; Δεν τον τιμά η δήλωση κατά του ευεργέτη του. 12.000.000 ευρώ έδωσε ο Τατούλης για την πλατεία του Άργους. Δεν χρειαζόμουν καν αυτή τη δήλωση. Μήπως ήρθε σε καμία εκδήλωση μου;

Φήμες λένε ότι το παιδί του Νίκα θα κατέβει βουλευτής στις επόμενες εκλογές. Εγώ λέω στο παιδί μου να μην ασχοληθεί με τα κοινά.»

Για τα περί κόντρας με Σαμαρά – Βλάση: «Που το ξέρει; Μάντης είναι; Εγώ δεν είμαι μαλωμένος με κανέναν.

Ο Σαμαράς με στήριξε τις εκλογές και το αναγνωρίζω. Ο Βλάσης κουράστηκε στις εκλογές μαζί και ο Κολιόπουλος, το αναγνωρίζω. Αλλά Περιφερειάρχης είμαι εγώ. Κανείς δεν μου ζήτησε τίποτα, ειλικρινά. Αλλά, εγώ θέλω να έχω μια αυτόνομη πορεία και θέλω να είμαι εντάξει

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν μου ζήτησε ποτέ τίποτα. Με στήριξε, με βοήθησε και ποτέ δεν έχει ξεφύγει από έμενα αρνητικός λόγος. Αυτό είναι συκοφαντία. Και γίνεται από αυτόν που διαγράφηκε, που τον πετάξαν έξω, είναι εκτός οικογενείας, δεν έχει καμία δουλειά να σπείρει ζιζάνια.»

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

9 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 21:02 Σύνδεσμος σχολίου

  Ο Καμπόσος του φταίει τώρα του κ.Νίκα, όχι ότι είναι "ανίκανος" να ασκήσει διοίκηση στην Περιφέρεια.Σε πήραν χαμπάρι και στην Τρίπολη κ.Νίκα

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

  Βλέπω κύριε Νίκα, να μην ξαναπατάει το πόδι του ο Βλάσης στην Περιφέρεια, μέχρι να φύγεις, πάει και αυτός

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 20:55 Σύνδεσμος σχολίου

  Κύριε Νίκα δεν πας σπιτάκι σου, στην Καλαμάτα, να χαλαρώσεις είσαι και μεγάλος άνθρωπος να ξεκουραστείς και άσε την Περιφέρεια έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να την διοικήσεις. Κάτσε ξεκουράσου δεν είναι η Περιφέρεια Δήμος Καλαμάτας

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 18:42 Σύνδεσμος σχολίου

  Ο Τατουλακος δεν προκειται να ξανασηκωσει κεφαλι. Ειναι απελπιστικά μονος του. Μολις του φυγουν και οι υποψηφιοι για Δήμαρχοι θα του μεινει ο ......................

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 17:09 Σύνδεσμος σχολίου

  ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ 2023

 • ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ
  ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 15:34 Σύνδεσμος σχολίου

  ΟΠΑ ΤΙ ΥΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΑ?? Ο ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ?? ο Λαμπρόπουλος στο πλάι τι κάνει άραγε?? συμφωνεί με το Νίκα ??

 • αγριολούλουδο
  αγριολούλουδο Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 15:30 Σύνδεσμος σχολίου

  Ο Νίκας δεν είπε τίποτα ποτέ εναντίον του Σαμαρά !!!
  Το άλλο με τον Τοτό τι λέει??

 • 3
  3 Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 15:20 Σύνδεσμος σχολίου

  Εσύ δεν έλεγες για τον σαμαρά κανένα έργο αντιπλυμμυρικο στην Καλαμάτα δεν έγινε όταν ήσουν δήμαρχος. Τα ξέχασες;;;;

 • 2
  2 Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 15:18 Σύνδεσμος σχολίου

  Είσαι εκτός τόπου καιχρονου δεν ξέρεις τη σου γινετε αλλοίμονο από την περιφέρεια Πελοποννήσου. Δεν ασχολείσαι καθόλου με την περιφέρεια. Εσύ έβριζες την οικογένεια του συνέχεια στις εκλογές. Σε πήραν από το χεράκι και σε έβγαλε περιφέρειαρχη η ΝΔ.. Έστειλες το πόρισμα στην εθνική διαφανεα γιατί ξέρεις θα καθυστερήσει αυτό γύρω στον ένα μισή χρόνο και εσύ θα συντηρήσε με, αυτό. Τα υπόλοιπα άστα.............

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...