Menu
RSS
Κυριακή, 24/01/2021
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Παράταξη Νίκα σε Τατούλη: "Η διαφορά μας είναι ότι εμείς δουλεύουμε πολύ και μιλάμε λίγο. Εσείς μιλάτε πολύ και δεν δουλέψατε καθόλου"

Παράταξη Νίκα σε Τατούλη: "Η διαφορά μας είναι ότι εμείς δουλεύουμε πολύ και μιλάμε λίγο. Εσείς μιλάτε πολύ και δεν δουλέψατε καθόλου"

Σε ανακοίνωση προχώρησε η περιφερειακή παράταξη του νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής ...

Η ποιότητα του αντιπολιτευτικού λόγου από τον συνδυασμό του κ. Τατούλη - ας δεχτούμε, για την οικονομία της συζήτησης, ότι υπάρχει ποιότητα- προκύπτει αντιστρόφως ανάλογη της εμπειρίας που ένας πολιτικός αποκομίζει συνήθως στην διάρκεια της θητείας του.

Εκεί που κάποιος θα ανέμενε τεκμηριωμένη κριτική επί της ουσίας, αυτό που δυστυχώς διαπιστώνει είναι διαστρέβλωση, υπερβολή και αμετροέπεια.

Προκαλούν θλίψη οι ανακοινώσεις του κ. Τατούλη, ενός ανθρώπου που προφανώς αγνοεί ότι ζούμε σε μια ευνομούμενη χώρα, που ακούμε τις εισηγήσεις των ειδικών, κυρίως σε ότι αφορά τους χειρισμούς στην πανδημία και πράττουμε αναλόγως, σύμφωνα με τις οδηγίες των κατ’ εξοχήν αρμοδίων -δηλαδή, του υπουργείου Υγείας, του ΕΟΔΥ, της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αλλά και της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που έχει σηκώσει μεγάλο βάρος καθ’ όλη την διάρκεια αυτής της δύσκολης και πρωτόγνωρης περιόδου για τη χώρα μας. Μόνο που δεν μας κατηγόρησε ότι εμείς φέραμε τον κορονοϊό στην Πελοπόννησο!  

Πάμε λοιπόν να δούμε τι “ανακάλυψε” αυτή τη φορά ο κ. Τατούλης για τους χειρισμούς της περιφερειακής Αρχής και του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα στο θέμα της πανδημίας:

Ο ταχθείς από τον λαό της Πελοποννήσου στην αντιπολίτευση κ. Τατούλης… ανακάλυψε “προσωπική ευθύνη του κ. Νίκα” για το θέμα των lockdown που η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας επέβαλε λόγω του κορονοϊού σε Π.Ε. Αργολίδας και Δήμο Σπάρτης. Καταγγέλλει, μάλιστα, την θέση του περιφερειάρχη πως η αρμοδιότητα χειρισμών αντιμετώπισης της πανδημίας είναι πανελλαδικά του ΕΟΔΥ και παράλληλα επικρίνει τον περιφερειάρχη ότι “θέλοντας να αποποιηθεί κάθε ευθύνη που του ανήκει, απαξίωσε τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας”.

Ας υπενθυμίσει κάποιος στον πρώην περιφερειάρχη -καθώς ο ίδιος φαίνεται να το έχει ξεχάσει- αυτό που ισχύει στην χώρα μας από πέρυσι τον Μάρτιο, ότι με απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) προέβη στην ενεργοποίηση του Εθνικού Μηχανισμού Διαχείρισης Κρίσεων ο οποίος αναλαμβάνει τον γενικό συντονισμό των δράσεων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, με το υγειονομικό μέρος της προσπάθειας να αναλαμβάνει ο ΕΟΔΥ ο οποίος συνεργάζεται στενά με την ΓΓΠΠ. Εκ των πραγμάτων, δεν είναι δυνατόν η κάθε Περιφέρεια να χαράζει δική της πολιτική σε ευαίσθητα θέματα που αφορούν την δημόσια υγεία...

Προφανώς, σύμφωνα με τον πρώην περιφερειάρχη, το ίδιο “αποτυχημένοι” είναι και οι περιφερειάρχες Αττικής, Κρήτης, Βορείου Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε Περιφερειακές Ενότητες και δήμους των οποίων επίσης έχουν επιβληθεί και ισχύουν αυστηρά lockdown…

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου τα έχει πάει καλά και αυτό δεν οφείλεται μόνο στα δυνατά αντανακλαστικά της, καθώς από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός στο σύστημα υγείας, επενδύοντας πάνω από 40.000.000 ευρώ και συνεργαζόμενη πάντα με τους αρμόδιους φορείς -τους οποίους εμπιστευόμαστε και με τους οποίους είμαστε ενωμένοι στον αγώνα ενάντια στην πανδημία. Οφείλεται, κυρίως, στους πολίτες της, που με ομοψυχία και υπευθυνότητα τηρούν τα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του νέου κορονοϊού. Κάθε φορά, λοιπόν, που ο κ. Τατούλης και τα παπαγαλάκια του κινδυνολογούν και απαξιώνουν την κατάσταση, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι στρέφονται εναντίον, πρώτα από όλα, των ίδιων των πολιτών που έχουν υποστεί πρωτοφανείς στερήσεις και περιορισμούς και έχουν θυσιάσει πολλά για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της πατρίδας μας.

Ακόμη πιο εξοργιστική δε, είναι η υποκριτική ευαισθησία εκ μέρους του για τα θέματα υγείας όταν από την πλευρά του, επί 10ετία, επεδείκνυε πρωτοφανή αδιαφορία για την κατάσταση των δομών Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, δομές τις οποίες από την δική μας πλευρά προσπαθούμε να ενισχύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Εν κατακλείδι, η διαφορά μας είναι ότι εμείς δουλεύουμε πολύ και μιλάμε λίγο. Εσείς μιλάτε πολύ και δεν δουλέψατε καθόλου.

Δυστυχώς, ο ολοένα επιταχυνόμενος κατήφορος για τον πρώην περιφερειάρχη, που μάταια αναζητεί υπεύθυνους επί παντός επιστητού, δείχνει να μην έχει τέλος. Ωστόσο, αν σώνει και καλά θέλει να βρει κάπου υπεύθυνους για κάτι, του συνιστούμε να κοιτάξει στον καθρέφτη και να αναλογιστεί την δεκαετή θητεία του στο αξίωμα από το οποίο τον απάλλαξαν οι Πελοποννήσιοι το καλοκαίρι του 2019 -μην αντέχοντας, προφανώς, τόση “ανάπτυξη”…

Για το Συνδυασμό: "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο"
Παναγιώτης Νίκας
Μαλτέζος Ιωάννης 
Σχοινοχωρίτης Δημήτριος 
Μαντζούνης Ιωάννης 
Λαμπρόπουλος Χρήστος
Σκαντζός Εμμανουήλ
Βερούτης Θεόδωρος
Σπυριδάκου Μαργαρίτα
Τζινιέρης Νίκων
Γκιολής Αναστάσιος
Βυτινιώτης Χαρίλαος
Κόρκα – Κώνστα Αθηνά
Αναστασόπουλος Ευστάθιος
Χρονάς Άγγελος
Σαρδέλης Αναστάσιος
Καπέλιος Βασίλειος
Τσουκαλάς Ανδρέας
Καλογεροπούλου  Άννα
 

7 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 11:03 Σύνδεσμος σχολίου

  Δουλεύετε.....
  το κόσμο με δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις...

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 00:24 Σύνδεσμος σχολίου

  1.Οτι εκτελείς τα έργα του Τατουλη και όχι δικά σου, γιατί δεν έχεις, σημαίνει ότι δεν δουλεύεις και μόνο ρητορευεις (1-0)
  2. Ότι σεριανας όλη την Πελοπόννησο χωρίς μάσκα, ενώ η μισή σου ανακοίνωση μνημονεύει τις υγειονομικές αρμοδιότητες και οδηγίες, αχαρακτηριστο (2-0)
  3. Ότι στα περισσότερα που έχεις ανακοινώσει (ΣΔΙΤ, παράκαμψη Λαγκαδιων, Φυσικό αέριο, Μεταλιγνιτικη, παραχώρηση στρατοπέδου, και άλλα πολλά), έχεις φάει σε όλα πολιτικές ήττες από το κόμμα σου, το κάνεις γαργάρα λόγω ηλικίας μάλλον (3-0)
  4. Ότι ξέρουν μέχρι και τα ντουβάρια με ποιον δε μιλιεσαι και για ποιο λόγο και το περνάς στο ντούκου (4-0)
  5.Οτι τους Γοντικα - Δεδε-Μπουντρούκας, τους χρησιμοποιείς για κενιατες λαγούς γιατί είσαι λίγος να προκαλέσεις την περιβόητη σύγκλιση (5-0)

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

  ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!! ΠΟΤΑΜΙ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ!!!!! ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΟ 2023 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2019 Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΗ. ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ.

 • αγριολούλουδο
  αγριολούλουδο Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 20:52 Σύνδεσμος σχολίου

  ΠΩ ΠΩ !!! ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ?
  ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ...ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΕΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ?

 • Ανώνυμος
  Ανώνυμος Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 19:15 Σύνδεσμος σχολίου

  Από τη μία λέτε ανίκανο και χωρίς έργο τον Τατούλη και από την άλλη λέτε ότι έδωσε τόσα έργα στον Καμπόσο, και τον χαρακτηρίζετε ευεργέτη του. Ότι έδωσε 12 εκ ευρώ για την Πλατεία στο Άργος αναφέρατε στην συνέντευξη. Τελικά έκανε ή δεν έκανε έργα ο Τατούλης. Αποφασίστε γιατί δεν ξέρετε τι σας γίνετε. Λέει επίσης ότι ο Τατούλης τον προσβάλλει, αυτός που συνέχεια έλεγε για την οικογένειά του τι έκανε. Ακόμα και τώρα όλα μεγάλον τον αποκαλεί και τον λέει 70άρη ενώ ο ίδιος είναι μεγαλύτερος... από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

  Να δούμε και την δική σας ανάπτυξη γιατί ενάμισι χρόνο τώρα δεν έχουμε δει κάτι ουσιαστικό. Αφήστε λοιπόν τις παραταξιακές ανακοινώσεις και δουλέψτε. Και μία συμβουλή δεν γίνεται να αντιπολιτεύεστε την αντιπολίτευση. Εκτός και αν νομίζετε ότι είναι περιφερειακή αρχή ο Τατούλης και συνεχίζετε ενάμισι χρόνο μετά να τον κρίνετε. επιτέλους ξεκολλήστε. έχετε εμμονή

 • Ε
  Ε Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 18:53 Σύνδεσμος σχολίου

  Τη δουλευετε ούτε τα, έργα που σας έδωσαν στο πιάτο δεν μπορείτε να υλοποιησετε

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...