Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Νέα Πελοπόννησος": "Υπάρχουν αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας που μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν"

"Νέα Πελοπόννησος": "Υπάρχουν αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας που μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν"

(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ)

 

Μία απλή επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου αρκεί για να αντιληφθεί κάποιος ότι ο κ.Νίκας, την έχει μετατρέψει σε προσωπικό εργαλείο προπαγάνδας καθώς και σε προσωπική του «ατζέντα» προκειμένου να σημειώνει τις επισκέψεις του και να δημοσιοποιεί τις φωτογραφίες του.

Υπάρχουν φυσικά κάποιες αναρτήσεις που μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν, όπως π.χ. οι εκταμιεύσεις ποσών από το Περιφερειακό Ταμείο για την πληρωμή έργων.

Την υποχρέωση του ο κ.Περιφερειάρχης και το καθήκον του για την υπογραφή συγκεκριμένων διοικητικών πράξεων τη θεωρεί «επίτευγμα»! Λαϊκισμός χωρίς όριο! Υπάρχουν όμως και κάποιες αναρτήσεις οι οποίες αναδεικνύουν το «μεγαλείο» της άγνοιας και της ανικανότητας του.

Αναφέρουμε δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα:

  • Αποκατάσταση τριών (3) ΧΑΔΑ

Στις 19 Φεβρουαρίου 2021, αναρτήθηκε ως είδηση (!) ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα προβεί σε αποκατάσταση τριών (3) ΧΑΔΑ, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», λαμβάνοντας επενδυτικό δάνειο ποσού 1.258.000€.

Από την ανωτέρω ανακοίνωση προκύπτουν πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τη διαχείριση του συγκεκριμένου έργου. Γνωρίζει ο κ.Νίκας ότι η αποκατάσταση των ΧΑΔΑ στις θέσεις «Πλάτωμα» του Δήμου Τρίπολης, «Δισκούρια» του Δήμου Ερμιονίδας και «Σπαρτέας» του Δήμου Ανατολικής Μάνης, είναι έργο το οποίο έχει δημοπρατηθεί, έχει υπογραφεί η σύμβαση του και έχει αρχίσει η υλοποίηση του;

Η άγνοια του κ.Περιφερειάρχη για τα έργα της Περιφέρειας σε συνδυασμό με την αυθαίρετη διοίκηση την οποία ασκεί, θέτουν σε επισφάλεια ένα από τα πιο σημαντικά έργα για την προστασία του περιβάλλοντος.

  • Επίσκεψη του κ.Νίκα στον κ.Σκυλακάκη

Στις 20 Φεβρουαρίου 2021, στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας, αναρτήθηκε ως είδηση (!) η συνάντηση του κ.Νίκα με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Αντί ο κ.Νίκας να μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης σχετικά με τη χρηματοδότηση έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάπτυξης, θεώρησε σκόπιμο να μας κάνει «μάθημα» γενικού περιεχομένου σχετικά με τα έργα που χρηματοδοτεί το συγκεκριμένο ταμείο.

Μας «αποκάλυψε» μάλιστα ότι δεν μπορούν να χρηματοδοτηθούν αθλητικές εγκαταστάσεις!

Στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο ο κ.Νίκας δήλωνε ότι θα επισκεφθεί τον κ.Σκυλακάκη με πακέτο έργων 250 εκατ. ευρώ.!

Τι απαντήσεις πήρε ο κ.Περιφερειάρχης από τον κ.Υπουργό;

Όπως όλα δείχνουν ήταν άλλη μία «βεγγέρα» του κ.Νίκα σε Κυβερνητικά στελέχη, που ο «θησαυρός» αποδείχθηκε «άνθρακας»(!), με δεδομένο ότι ο κ.Νίκας επέστρεψε με άδεια χέρια.

Καλούμε την Περιφερειακή Αρχή αντί να σπαταλά χρόνο για την ανάρτηση ανακοινώσεων χωρίς ουσία, που υπηρετούν αποκλειστικά το λαϊκισμό και την πολιτική των εντυπώσεων, να ασχοληθεί σοβαρά με τα ζητήματα της διοίκησης των έργων και της επίλυσης των προβλημάτων των πολιτών.

Δεκαοκτώ (18) μήνες απραξίας είναι αρκετοί κ.Νίκα. Δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο για άλλο χαμένο χρόνο!

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 23:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Στρατόπεδο, σιδηρόδρομος, παράκαμψη Λαγκαδίων, σύνδεση Άργους με αυτοκινητόδρομο.....και άλλα ΠΟΛΛΑ!!! ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ λένε στο χωριό μου. Ρε σεις ούτε με το ζόρι προσπαθείτε να κάνετε έναν απλό καθαρισμό από καλάμια στους δρόμους. Τι τάζετε αριστερά και δεξιά μεγάλα έργα. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΕ. Τις αναθέσεις τις μάθατε αμέσως όμως.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    @19:12 Βρε στόκε, κατάλαβε πρώτα τι λέει το σχόλιο και μετά βγες να γράψεις την μαλ@@@ σου! Σου είπε κανένας ότι φταίει ο Τατούλης για τα κρούσματα του κορωνοϊού ή ότι αντί να βγάλει μια ανακοίνωση και να πάρει θέση ως αντιπολίτευση κι ως πρώην περιφερειάρχης για το χαμό που γίνεται με την αύξηση των κρουσμάτων στην Αρκαδία, αυτός ασχολείται με άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε; Εδώ έχει 25 κρούσματα την ημέρα στην Αρκαδία, έχουν κλείσει τα μισά σχολεία, πάμε ολοταχώς για κόκκινος νομός και νομίζεις ότι εμένα ή τους υπόλοιπους μας ενδιαφέρει αν τραβάει ζόρι ο Τατούλης με τον Νίκα κι αν μεταξύ τους τρώνε τα μουστάκια τους; Γίδι, ε γίδι που δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    δεν εχει παρει χαμπαρι το ζαβο οτι σημερα μας απασχολουν πως θα ζησουμε οτι δεν εχουμε δουλειες οτι ειναι κλειστα τα μαγαζια μας. Πολυ σωστα σου γραφει αποκατω οτι ο κοσμος καιγεται και το ζαβο χτενιζεται..................................

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    O TATOYΛΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ

  • ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ
    ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 19:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΊΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΓΟΝΤΙΚΑ!!!!!!!ΧΑΧΑ

  • Πασχαλίτσα
    Πασχαλίτσα Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 19:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ ανώνυμε φίλε του 19:04 γιατί εξοργίζεσαι???
    Ο Τατούλης σου φταίει και για τα κρούσματα του κορωνοιου???
    ΕΛΕΟΣ !!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 19:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ ο κόσμος καίγεται και το νινί χτενίζεται. Τον χαβά σου εσύ. Καμια ανακοίνωση για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Αρκαδία θα βγάλεις ή είσαι απασχολημένος να παίζεις τις κουμπάρες με τον Νίκα και δεν έχεις πάρει μυρωδιά τι γίνεται γύρω σου; Εσύ τι νομίζεις ότι ενδιαφέρει την παρούσα χρονική στιγμή τους Πελοποννήσιους; Οι σκυλοκαβγάδες σου με τον έτερο γέροντα τελούντα εν ανοία ή ο κορωνοϊός και αν θα τους ξημερώσει η επόμενη μέρα; Και λίγη τσίπα δεν βλάπτει...αδερφέ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...