Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ενδιαφέρον για δύο μεγάλες επενδύσεις στη ΒΙΠΕ Τρίπολης και στη Μεγαλόπολη!

Ενδιαφέρον για δύο μεγάλες επενδύσεις στη ΒΙΠΕ Τρίπολης και στη Μεγαλόπολη!

Συναντήσεις με επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Με την αφορμή αυτή, ο περιφερειάρχης επισήμανε το μεγάλο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν επενδυτές για την περιοχή της Μεγαλόπολης.

Οσον αφορά τις σημερινές συναντήσεις, η πρώτη αφορά στην δημιουργία -στην περιοχή της Μεγαλόπολης- μονάδας για την υδροπονική καλλιέργεια ντομάτας. Η επένδυση, που αναμένεται να προσφέρει 400 – 500 θέσεις εργασίας στην περιοχή, είναι ύψους 100.000.000 ευρώ και θα αναπτυχθεί σε έκταση 500 στρεμμάτων.

Η δεύτερη συνάντηση αφορά επιχειρηματία, με έδρα την ΒΙΠΕ Τρίπολης, ο οποίος ασχολείται με την επεξεργασία αρωματικών φυτών και ειδικότερα με την οργανική ρίγανη και επιθυμεί συνεργασία με αγρότες τις περιοχής.

Από το εν λόγω φυτό παράγει έλαιο το οποίο χρησιμοποιείται για την παρασκευή φαρμακευτικών προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής και καλλυντικών.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 10:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο μπάρμπας ομως τα τρεχει τα θεματα οχι σαν το αλλο το ζαβό που κοροιδευε τη κοινωνια ! Τωρα το ζαβο θα γραψει απομνημονευματα λεει και μαθαινω οτι ο τιτλος θα ειναι ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 07:44 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.. ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.. ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...