Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Μαργαρίτα Σπυριδάκου - "Αποχωρώ‭ ‬από μια παράταξη που έχει μετεξελιχθεί‭ ‬σε‭ ‬άβατο‭ ‬αυταρχισμού"

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Μαργαρίτα Σπυριδάκου - "Αποχωρώ‭ ‬από μια παράταξη που έχει μετεξελιχθεί‭ ‬σε‭ ‬άβατο‭ ‬αυταρχισμού"
Με επιστολή της σήμερα στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου η περιφερειακή σύμβουλος Μαργαρίτα Σπυριδάκου κατάθεσε - δήλωσε την ανεξαρτητοποίηση τηςστο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε Πρόεδρε,

Αγαπητοί συνάδελφοι,
 

Με την παρούσα επιστολή εκφράζω την ειλημμένη απόφαση μου να πορευθώ

ανεξάρτητα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου‭ ‬από τώρα και στο εξής και έως τη‭ ‬λήξη‭ ‬της θητείας ‭ ‬μου.‭ ‬

Πριν‭ ‬λίγο καιρό́‭ ‬όπως γνωρίζετε υπέβαλα την παραίτηση μου από τη θέση της εντεταλμένης συμβούλου για τις επετειακές εκδηλώσεις‭ ‬των‭ ‬200 ετών από‭ ‬την‭ ‬ έναρξη της‭ ‬Ελληνικής Επανάστασης για την Πελοπόννησο.

Προτού λάβω την απόφαση αυτή, εξάντλησα κάθε περιθώριο συνεννόησης‭ ‬ ‭ ‬με‭ ‬ ‭ ‬τον‭ ‬επικεφαλής‭ ‬της‭ ‬παράταξης‭ μου ‬και‭ ‬Περιφερειάρχη, τονίζοντας‭ ‬του, σε κάθε ευκαιρία‭ ‬τις καθυστερήσεις και‭ ‬επισημαίνοντας τις ελλείψεις‭ ‬και αδυναμίες στη διοργάνωση του, υψίστης σημασίας και συμβολισμού για την Πελοπόννησο, εορτασμού των ‭ ‬200χρονων.
 

Όλα αυτά́ με αίσθημα ευθύνης και στο πλαίσιο‭ ‬των αρμοδιοτήτων ‬που ο ίδιος ‭ ‬μου είχε‭ ‬αναθέσει καθώς ουδέποτε αποτελούσε για μένα αυτοσκοπό η διατήρηση μιας έμμισθης θέσης αλλά αποκλειστικά και μόνο η διεκπεραίωση των καθηκόντων μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προς επίρρωση των ανωτέρω διαθέτω πλήθος επιστολών που του απέστειλα καθ’ όλη την διάρκεια που διατήρησα την αρμοδιότητα της εντεταλμένης συμβούλου καθώς και συγκροτημένο σχέδιο δράσης το οποίο κατέθεσα και για το οποίο έχετε λάβει όλοι γνώση. Ως απάντηση έλαβα μια και μοναδική́ επιστολή το ύφος της οποίας μαζί με σειρά άλλων λόγων στους οποίους‭ ‬έχω‭ ‬ήδη αναφερθεί με‭ ‬οδήγησαν ‭ ‬στην παραίτηση‭ ‬ μου.‭ ‬ ‭ ‬

Παρά‭ ‬τη‭ ‬συναισθηματική‭ ‬φόρτιση‭ ‬που‭ ‬μου επέφερε η συνειδητή απόφαση μου να παραιτηθώ, υπήρξε μέχρι πρότινος ‭πρόθεση από πλευράς μου ‬να‭ ‬συνεχίσω‭ ‬ ‭ ‬ως‭ ‬μέλος‭ ‬της παράταξης‭ ‬ ‭"Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο"‬ ‭ ‬με αποκλειστικό γνώμονα την αίσθηση καθήκοντος απέναντι στους συμπατριώτες μου που με τιμήσαν με την ψήφο τους αλλά απέναντι και σε όλους εκείνους που στηρίξαν το συνδυασμό μας στις περιφερειακές‭ ‬ εκλογές‭. ‬
‭Επιπλέον ‬με‭ ‬αίσθημα ευθύνης‭ ‬ απέναντι‭ ‬στο κόμμα‭ ‬της Νέας‭ ‬ Δημοκρατίας‭ ‬στο‭ ‬οποίο ανήκω‭ ιδεολογικά ‬και‭ ‬έχω‭ ‬θεσμικό‭ ‬ρολό‭, ‬ως‭ ‬ ελάχιστη ενδειξη σεβασμού́ απέναντι στα υπόλοιπα μέλη της παράταξης με τα οποία αγωνιστήκαμε για την νίκη και τέλος ως στάση ζωής αφού δεν είναι ίδιον του χαρακτήρα‭ ‬μου η‭ ‬περιφορά‭ ‬από‭ ‬στασίδι‭ ‬σε‭ ‬στασίδι‭ ‬αρκεί‭ ‬να‭ ‬βολεύομαι.
 

Συνέχισα μέχρι σήμερα να στηρίζω τις προτάσεις της παράταξης μου στις συνεδριάσεις ‭ ‬του ‭ ‬Περιφερειακού Συμβουλίου παρά τις ‭ ‬όποιες ‭ ‬διαφωνίες ‭ ‬ή ενστάσεις‭ ‬είχα‭ ‬σε‭ ‬συγκεκριμένα‭ ‬ θέματα‭ ‬και‭ ‬προσπάθησα‭ ‬να‭ ‬συμμετέχω θετικά‭ ‬διακείμενη‭ ‬στην‭ ‬επίλυση‭ ‬των‭ ‬όποιων‭ ‬προβλημάτων.‭ ‬ ‭ ‬

Βρέθηκα‭ ‬ στη δυσάρεστη θέση, μετά την παραίτηση μου να δοκιμάσω από πρώτο χέρι την προσβλητι‭κή ‬και‭ ‬απαξιωτική‭ ‬συμπεριφορά‭ ‬ του‭ ‬κ.‭ ‬ ‭ ‬Περιφερειάρχη‭ ‬ και‭ ‬των συνεργατών‭ ‬του.‭ ‬ ‭ ‬
 

Για‭ ‬του λόγου‭ ‬το‭ ‬ακριβές‭:‬

‭Δεν ‬προσκλήθηκα ξανά‭ ‬στις ενδοπαραταξιακές συνεδριάσεις, δεν προσκλήθηκα σε υπογραφή συμβάσεων ‭ από ‬τον‭ ‬Περιφερειάρχη‭ ‬στην‭ ‬ΠΕ‭ ‬ ‭ ‬Λακωνίας,‭ ‬ακόμα‭ ‬και‭ ‬σε‭ ‬εκείνες‭ ‬που αφορούσαν δικές μου προτάσεις όπως η Υφαντική στο Γεράκι ή σε καμία δημόσια παρουσία της παράταξης.
Συχνά πυκνά είτε κατά μόνας, είτε από κοινού συγκεκριμένοι συνάδελφοι μου από την παράταξη επισκέπτονται το Δήμο μου‭ -‬ δεν ‭ ‬τους αδικώ, είναι υπέροχοι τόποι και ‭ ‬η ‭ ‬Μονεμβασιά και η Νεάπολη‭ ‬και‭ ‬με‭ ‬πολύ‭ ‬φιλόξενους‭ ‬ανθρώπους‭ ‬ ‭ ‬-‭ ‬ ‭ ‬συναντούν‭ ‬ θεσμικούς εκπροσώπους εν αγνοία και συνεπώς απουσία μου και φωτογραφίζονται στα κοινωνικά δίκτυα για να προωθήσουν τουριστικά τον τόπο μου.
 

Ακόμα και σε τοπικές γιορτές του Δήμου Μονεμβασιάς παρέστη ο Περιφερειάρχης κάνοντας αυτοψία μαζί με τις δημοτικές αρχές σε έργα της Περιφέρειας και εγώ είχα πλήρη άγνοια και για‭ ‬την‭ ‬επίσκεψη‭ ‬και‭ ‬για‭ ‬το‭ ‬πρόγραμμά‭ ‬του.‭ ‬ ‭ ‬

Σκέφτομαι‭ ‬και‭ ‬αναρωτιέμαι, πίστευε όντως ο κ. Περιφερειάρχης τις γεμάτες στόμφο δηλώσεις του στο Περιφερειακό Συμβούλιο, σύμφωνα με τις οποίες δεν‭ ‬τρέφει αρνητικά συναισθήματα για‭ ‬την κ. Σπυριδάκου‭ ‬και πως‭ ‬απλώς απεδέχθη μια παραίτηση;‭ ‬Αν‭ ‬έτρεφε‭ ‬αρνητικά‭ ‬συναισθήματα‭ ‬δηλαδή‭ ‬ποια‭ ‬θα‭ ‬ήταν‭ ‬η συμπεριφορά‭ ‬του;‭ ‬ ‭ ‬
 

Προτρέπω ‭ ‬όλους‭ ‬ να‭ ‬επισκέπτονται‭ ‬πλέον ανενδοίαστα ακόμα και την‭ ‬Πλύτρα και τα Παπαδιανικα, το χωριό μου, δηλώνω απερίφραστα όμως πως από εδώ και στο εξής θα ασκήσω το δικαίωμα μου να διαφυλάξω την αξιοπρέπεια μου και ταυτόχρονα να κάνω και ένα τελευταίο δώρο στην παράταξη στην οποία έφερα 4000 και πλέον ψήφους και να τη διασώσω‭ ‬ από‭ ‬την‭ ‬αυτογελοιοποίηση‭ ‬που‭ ‬ ‭ ‬υφίσταται‭ ‬ υιοθετώντας μικροπρεπείς‭ ‬και‭ ‬αλαζονικές‭ ‬συμπεριφορές.‭ ‬ ‭ ‬

Το‭ ‬παιχνίδι‭ ‬της‭ ‬γάτας‭ ‬με‭ ‬το ποντίκι δεν αρμόζει στο χαρακτήρα μου.
Αφού αποτελώ προφανώς πλέον persona non grata γιατί δεν βρίσκεται το απαραίτητο θάρρος να προχωρήσει η διαγραφή μου;
Ο σοφός ελληνικός λαός‭ ‬ ‭λέει «αν δεν σε θέλουν μια δεν‬ πρέπει να θέλεις δέκα»!‭.
 

Σας διευκολύνω λοιπόν διότι δεν διαθέτετε τα κότσια‬ και κόβω‭ ‬εγώ τον ‭ ‬ομφάλιο λώρο. ‭ ‬Αποχωρώ‭ ‬από μια παράταξη που έχει μετεξελιχθεί‭ ‬σε‭ ‬άβατο‭ ‬αυταρχισμού‭ ‬και‭ ‬καισαρικής‭ ‬νοοτροπίας‭ ‬ώστε‭ ‬να απαλλαγούμε από την ανυπόφορη ανάγκη συνύπαρξης σε μια παράταξη με την οποία έχω πάψει πλέον να συμπλέω σε βασικά ζητήματα συμπεριφοράς, δημοκρατίας‭ ‬και‭ ‬στρατηγικού́‭ ‬ ‭ ‬σχεδιασμού‭ ‬με‭ ‬τον‭ ‬επικεφαλής‭ ‬της,‭ ‬με‭ ‬τον οποίο θα έλεγα ότι το χάσμα είναι αγεφύρωτο.

Συνεχίζω πλέον με απόλυτη ελευθερία και καθαρή συνείδηση την διεκδίκηση των συμφερόντων του τόπου μου, του νομού Λακωνίας και της Περιφέρειας. Συνεχίζω τον αγώνα για την αειφόρο‭ ‬ανάπτυξη‭ ‬της‭ ‬περιοχής‭ ‬μας,‭ ‬την‭ ‬ανάδειξη‭ ‬ ‭ ‬της‭ ‬πολιτιστικής‭ ‬μας κληρονομιάς, την ενίσχυση του επιχειρείν και την στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής‭ ‬με‭ ‬κυρίαρχα‭ ‬θέματα‭ ‬την‭ ‬κατοχύρωση‭ ‬πιστοποιημένων ονομασιών προέλευσης για τα προϊόντα της Λακωνίας και την ανάπτυξη ενός παγκοσμίου εμβέλειας‭ ‬brand name για την Πελοπόννησο. Συνεχίζω και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ να μάχομαι για τη μετεξέλιξη της Περιφερειακής‭ ‬Αυτοδιοίκησης‭ ‬σε‭ ‬Περιφερειακή‭ ‬Διακυβέρνηση‭ ‬ ‭ ‬για‭ ‬να σταματήσει‭ ‬πλέον‭ ‬η‭ ‬Αυτοδιοίκηση‭ ‬στην Ελλάδα να ‭ ‬αποτελεί‭ ‬ ‭ ‬τον‭ ‬ ‭ ‬«φτωχό συγγενή» και να διαδραματίσει τον κομβικό ρόλο που της αρμόζει όπως συμβαίνει σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες.
 

Για άλλη μια φορά σας ζητώ κ. Πρόεδρε όπως έκανα και σε επιστολή μου προς εσάς μετά την αντιδημοκρατική́ στάση του κ. Περιφερειάρχη και την άρνηση του να ολοκληρωθεί η συζήτηση για τα 200χρονα στο Πε.Συ, να έρθει το θέμα της αντικατάστασης μου στη Γνωμοδοτική Επιτροπή ώστε αυτή να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της.

Κλείνοντας για να είμαι απολύτως δίκαιη απέναντι στον Περιφερειάρχη, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω γιατί μου εμπιστεύθηκε θέση ευθύνης και παρά τα σημαντικά προβλήματα που προέκυψαν κατά τη συνεργασία που είχαμε σε όλο αυτό το διάστημα, έκανε δεκτές μερικές από τις εισηγήσεις μου οι οποίες ή έχουν υλοποιηθεί ή είναι σε πορεία υλοποίησης Συγκεκριμένα:
-Μεταφορά ΑμεΑ για την πραγματοποίηση της αθλητικής δραστηριότητας «Τζάμπολ Αγάπης» στους Μολάους Λακωνίας
-Δράση εκπαίδευσης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γερονθρών σχετική με την Υφαντική Τέχνη στο Γεράκι Λακωνίας. Ελπίζω επίσης να υλοποιηθεί η προτασή του Συλλόγου στο πλαίσιο των δράσεων για το ´21, για ψηφιακό μουσείο υφαντικής τέχνης στο Γεράκι.
-Έκδοση του συγγράμματος του σπουδαίου πνευματικού ανθρώπου της Σπάρτης, Δημητρίου Κατσαφάνα , «ΜΥΣΤΡΑΣ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ (1262 – 1821)» Ιστορία - Μνημεία - Τέχνη - Κοινωνία – Ζωή.
- Πραγματοποίηση σειράς εκδόσεων σχετικών με την επέτειο των διακοσίων χρόνων, με κορυφαίες "Το Χρονολόγιο της Επανάστασης" του Καθηγητή Θανάση Χρήστου μεταφρασμένο σε τέσσερις γλώσσες και τον κατάλογο συλλογής σχετικής με τη Ναυμαχία του Ναυαρίνο του συλλέκτη Αντώνη Τάντουλου
 

Μετά τιμής

Μαργαρίτα Σπυριδάκου

17 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 24 Μαϊος 2021 14:33 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΡΙΕΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ .....! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟΥ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΣΟΥ , ΑΗΘΗ ΑΝΟΗΤΕ ΘΡΑΣΥ ΥΒΡΕΟΛΟΓΕ , ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ .....ΑΝΩΝΥΜΕ !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 24 Μαϊος 2021 14:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ 11.18 Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΦΑΓΑΜΕ ΣΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΑΝ ΜΠΟΛΙΚΟ !!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 24 Μαϊος 2021 11:18 Σύνδεσμος σχολίου

    @12 . 12 πολύ ψέμα και πολλή αήθεια κουβαλάς ....Και όλοι δεν είμαστε άσχετοι να μπορείς να μας πείσεις ότι έτσι είναι ......όπως τα λες . Ε! ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΤΣΙ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 20 Μαϊος 2021 12:12 Σύνδεσμος σχολίου

    11.39 μας πουλάς φούμαρα εξυπνούλα ! Αν είναι έτσι όπως τα λες γιατί δεν βγήκατε να το καταγγείλετε τότε και να μιλήσετε για αθέτηση συμφωνίας. Αυτό το λες σήμερα πρώτη φορά !!! ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ 3-ΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΌ. ΟΜΩΣ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΡΑΚΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗς ΣΥΜΒΑΣΗΣ Ο ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ και μετά ως ήταν φυσικό το αεροδρόμιο επανήλθε στο Υπουργείο ! Αυτή είναι η αλήθεια όλα τα άλλα ειναι μπουρδες. Κοροιρέψατε τον κοσμο ότι ταχα θα κανετε αεροδρόμιο στην Τρίπολη και κανατε μια τρυπα στο νερό ! Αεριτζηδες! δεν δικαιούσθε να ομιλειτε εσείς !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 20 Μαϊος 2021 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ .....ΗΛΙΑ ΑΝΗΛΙΑΓΕ.....ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ . ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΑΠΛΑ ;;;; Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ! ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021 17:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα έβαζα τον εξής τίτλο:
    Ο στιβαρός Ηγέτης, ο γραφικός τέως (και μηδέποτε πλέον) και στην μέση η Μαργαρίτα - η Μαργαρώ!...

  • ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
    ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021 14:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Tόσο πολύ φοβάστε τον Τατούλη ρε παιδιά? μην αγχώνεστε

  • Ηλίας  Ξάστερος
    Ηλίας Ξάστερος Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021 12:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΝΟΥΔΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ! ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΕΤΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ. ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΙ , ΕΓΩΙΣΤΕΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !!!! ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ Ο ΝΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΦΛΟΜΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΤΖΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗς ΤΡΙΠΟΛΗΣ . ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ. ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ . ΦΑΓΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΗ Η ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021 10:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι υπόλοιποι Περιφερειακοι Σύμβουλοι του κ. Νίκα γιατί δεν του τρίζουν τα δόντια λίγο; ότι τα έχει κάνει μπάχαλο παντού ο κ. Νίκας το ξέρουν άπαντες πλέον. Η μούγκα των κακομοιρων θα τους κοστίσει πολιτικά.

  • Truth
    Truth Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΝΔ απέκτησε πρόβλημα με Νίκα
    Άσχετος, εγωιστής, αυταρχικός, λίγος με δύο λόγια. Ο Μητσοτάκης του τραβήξε κυριολεκτικά τ αυτιά και αφήστε τα παπαγαλάκια Νικα που χόρτασαν ψέμα την Πελοπόννησο.

  • Ο  ιουδας  φιλουσε  υπεροχα
    Ο ιουδας φιλουσε υπεροχα Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 18:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Αχ Μαργαρίτα ! Επραξες ορθά οπως γίναν τα πράγματα η ανεξαρτητοποίηση ή η παραίτηση ήταν μονόδρομος ! Βέβαια τακίμιασες με την Ντίνα και την Αντωνία και αυτό ήταν το λάθος σου ! Επρεπε να κρατάς ενήμερο τον πολιτικό αρχηγό σου στους προτεινόμενους σχεδιασμούς για το 1821 ! Σε παρέσυραν εκείνες που είχαν κάθε λόγο να προιονίζουν τα στελέχη της παράταξης Νίκα και το πέτυχαν να δημιουργήσουν το ρήγμα ! Μόνον που δεν το κατάλαβες προφανώς ως νέα στην πολιτική ! Κανένας δεν χάνεται εάν είναι συνεπής στις Αρχές του ! Στο μέλλον πάντως κράτησε αποστάσεις από τις έξυπνες της παράταξης Τατούλη ! Μείνε ελεύθερη και μακρυά από τις πονηρούλες !!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 18:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο Τατουλαίικο χαίρονται για την εξέλιξη αυτή ! Γιατί ????

  • ΑΓΡΙΑ ΟΡΧΙΔΕΑ
    ΑΓΡΙΑ ΟΡΧΙΔΕΑ Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 16:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σκληρή η Μανιάτισσα ! Μιλάει τσεκουράτα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 16:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν αρχίζουν και σε καταλαβαίνουν και οι δικοί σου τι είσαι και σε αποκαλούν αυταρχικό καταλαβαίνετε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.. Μπράβο της .. Ανεξαρτητοποίηση χωρίς σκοπιμότητα, όπως κάποιων άλλων που έφυγαν από άλλες παρατάξεις για να πάρουν δουλειές και να γίνουν εντεταλμένοι ...

  • ΔΙΚΑΙΟΣ  ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
    ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Άβατο αυταρχισμού ο κύριος Νίκας! μεγάλη αλήθεια

  • Πασχαλίτσα
    Πασχαλίτσα Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 15:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΩΠΑ! ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΑ!ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ?

  • Κακός  Λύκος
    Κακός Λύκος Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 15:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΝΙΚΑΣ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...