Menu
RSS
Παρασκευή, 30/07/2021
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Στα έργα του δρόμου Πύργος - Καλό Νερό ο Τατούλης

Στα έργα του δρόμου Πύργος - Καλό Νερό ο Τατούλης

Επίσκεψη στις εργασίες που πραγματοποιούνται στον οδικό άξονα Πύργος-Καλό Νερό πραγματοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης με τις Περιφερειακές Συμβούλους Ντίνα Νικολάκου και Αντωνία Μπούζα καθώς και τον Γιώργο Μπακούρο.

Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση με στόχο την αναβάθμιση της οδικής ασφαλείας, με φορέα υλοποίησης το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και π/υ 20 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για ένα έργομεγάλης σημασίας για όλη την ευρύτερη περιοχή τηςΔυτικής Μεσσηνίας και Ηλείας, λόγω της πρωτοφανούς επικινδυνότητας  του συγκεκριμένου οδικού άξονα, που είχε οδηγήσει εξαιτίας της ολισθηρότητας του και της ελλιπούς σημάνσεως και παρεμβάσεων με τις διακλαδούμενεςτοπικές οδούς, σε εφιαλτικές απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Το συγκεκριμένο έργο εντάχθηκε στο ΠΔΕτου Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (ΥΠΟΜΕΔΙ)ύστερα από διεκδίκηση του Πέτρου Τατούλη από την προηγούμενη Κυβέρνησηστο Αναπτυξιακό Συνέδριο που διοργανώθηκε στην Τρίπολη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την εκπόνηση της μελέτης,  συνεργάστηκαν υποδειγματικά οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου με τις Τεχνικές Υπηρεσίες της έδρας της Περιφέρειας.

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου»Πέτρος Τατούληςμετά το πέρας της επίσκεψης δήλωσε:

 «Ως Περιφερειακή Αρχή,σε συνεργασία με τηνπολιτική ηγεσία του ΥΠΟΜΕΔΙ και τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες, επικαιροποιήσαμε και ολοκληρώσαμε τη μελέτη της «ΕγνατίαςΑ.Ε»για το σύνολο του Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου της Πελοποννήσου, που αφορούσε την οδική ασφάλεια, μεπ 70 εκατομμύριαευρώ.

Επίσημη παρουσίαση της μελέτης, έγινε στην έκθεση «Πελοπόννησος 2018»που πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας, τονΟκτώβριοτου 2018, παρουσία των στελεχών του Υπουργείου και της «ΕγνατίαςΑ.Ε».

Οφείλουμε ακόμη να επισημάνουμε την αδιαφορία της Περιφερειακής Αρχής του κ.Νίκα για τον οδικό άξονα Καλό Νερό-Τσακώνα, διότι δύο (2) χρόνια τώρα  έχει εγκαταλειφθεί κάθε διεκδίκηση.Οολοκληρωμένος οδικός δακτύλιος που θα συνδέει το Πάτρα-Πύργος, Καλό Νερό-Τσακώνα με τον αυτοκινητόδρομο Αθήνα-Κόρινθος-Τρίπολη-Τσακώνα, θα αποτελεί ένα σημαντικό αναπτυξιακόάξονα προσφέροντας παράλληλα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα έχει επιδείξει προκλητική αδιαφορία για τη συνέχιση της διεκδίκησης μεγάλων έργων και καταναλώνεται απλά σε φωτογραφήσειςσε έργα για ταοποία δενέχει καμία απολύτως γνώση και συμμετοχή.Οι συγκεκριμένες φωτογραφήσεις προκαλούν το λιγότερο θυμηδία!»

19 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 11:52 Σύνδεσμος σχολίου

  11.47 Κι εσύ άντε ζήσε με τους καλούς σου τρόπους και τον ευγενικό σου λόγο, τραγί

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 11:47 Σύνδεσμος σχολίου

  ΚΑΙ ΣΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΘ΄ΟΡΑΣ ....... ΣΚ@ΤΟΚΕΦΑΛΕ , ΑΝΤΕ ΖΗΣΕ ΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΟΥ . ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ !

 • Κώστας Γεωργούδιος
  Κώστας Γεωργούδιος Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 13:11 Σύνδεσμος σχολίου

  Μου αρέσει που οι δήθεν ανώνυμοι σχολιαστές είναι εκείνοι που ... κοψομεσιάζονταν πότε θα έρθει η σειρά τους να προσκυνήσουν τον Πέτρο Τατούλη. Κι όταν εκείνος δεν τους έκανε τα χατίρια πήγανε και αλλάξανε μαντρί! Έχει ο καιρός γυρίσματα λένε στο χωριό μου!!!

 • Ο  ΓΕΡΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΑ
  Ο ΓΕΡΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΑ Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 12:23 Σύνδεσμος σχολίου

  ΓΙΑ ΚΟΦΤΕ ΤΟΝ ΣΑΝ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 10:40 Σύνδεσμος σχολίου

  ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ......ΑΚΟΥ ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ .....ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ¨ΣΑΙ ! ΑΥΤΟΙ , ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΙΑΙ ΝΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΙΘΑΛΕΙΣ ! ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ! ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ . ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ .....ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ........

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 08:42 Σύνδεσμος σχολίου

  Ελυσε και τακτοποίησε όλα τα ζητήματα της Πελοποννησου ο πρώην και τώρα επιλαμβανεται και των διαπεριφερειακών ! Κάνει φυσικά μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα !!!!!!! Δεν είναι για μπούφλες όλοι τους ! Μας δουλεύουν ψιλό γαζί τα ταγάρια
  τα Καστρίτικα!!! Υ.Γ . την άλλη τη μάρανε η ορθογραφία του σχολιαστή και όχι η ουσία γιατί ένα ωμέγα ήταν όμικρον .

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 23:25 Σύνδεσμος σχολίου

  20:01 μάθε ορθογραφία πρώτα και μετά γράψε ότι σχόλιο θες σωστά. Εκτός εάν ο θυμός σου, σου προκαλεί εγκεφαλική βλάβη

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 22:19 Σύνδεσμος σχολίου

  17:24 Βρε ηλίθιε μπετόστοκε, ποια τρολάκια του Νίκα; Δεν βλέπεις που εκτός του Τατούλη αναφέρω και το όνομα του Νίκα, αλλά και του υπόλοιπου γηροκομείου κι από τις δύο πλευρές στο σχόλιό μου; Τι στο διάολο; Κάρβουνο καίτε μερικοί;

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 20:17 Σύνδεσμος σχολίου

  ΚΟΦΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ! ΤΑ ΣΚΕΠΑΡΝΙΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ !!!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 20:01 Σύνδεσμος σχολίου

  Σαν κοψομεσιασμένος είναι ο επιθεωρητής ! Μια τραγωδία είναι ο καυμένος ! Θυμήθηκε τάχα οτι στο συνέδριο είχε προτείνει την ασφαλτόστρωση ! Ε και !!!! ρε τεθλιμένε πρωην ! Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις ! Ευτυχώς ξεφορτοθήκαμε αυτούς τους θλιβερους τυπους ! Κλειστείτε στον κλωβό σας πρωην !!! Δεν προκειται να φαμε αλλο σανό ! Ουστ απο δω ......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...