Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επίσκεψη του Πέτρου Τατούλη στο Μελιγαλά του Δήμου Οιχαλίας

Επίσκεψη του Πέτρου Τατούλη στο Μελιγαλά του Δήμου Οιχαλίας

                                             

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

22.7.2021

Στην πανηγυρική θεία λειτουργία, ανήμερα της εορτής του Προφήτη Ηλία στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, παραβρέθηκε ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» κ.Πέτρος Τατούλης, μαζί με την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Αντωνία Μπούζα και τους κ.κ. Χάρη Ρέκκα και Γιάννη Αργυράκη.  Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του κ.Τατούλη «πως η θρησκευτική μας παράδοση και η τήρηση των εθίμων του τόπου μας αποτελούν παρακαταθήκη και ανάχωμα στη δύσκολη συγκυρία που περνά ο τόπος» .

Ακολούθησε ανταλλαγή ευχών με τους εκπροσώπους του τοπικού κλήρου, των τοπικών Αρχών και με τους πιστούς για τη μεγάλη αυτή εορτή του Καλοκαιριού.

«Ρεβανσιστική και απαράδεκτη η ενέργεια του κ.Νίκα να σταματήσει τις εργασίες της αποκατάστασης στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη παρότι υπήρξε ανάδοχος στο έργο»

Ο κ.Τατούλης και οι συνεργάτες του κατά την επίσκεψη τους στο Μελιγαλά συναντήθηκαν με εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής και αυτοδιοικητικούς παράγοντες.

Ο κ.Τατούλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά για το έργο της ανάπλασης πεζοδρομίων και τοπικών οδών στην πόλη του Μελιγαλά, το οποίο η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή  το ενέταξε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας, με προϋπολογισμό 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο κ.Τατούλης κατήγγειλε ακόμη μία φορά τον κ.Νίκα σε ό,τι αφορά τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στο Μελιγαλά, ο οποίος είναι κτισμένος το 1830 και χρήζει αποκατάστασης.

Δυστυχώς ο κ.Νίκας απένταξε το συγκεκριμένο έργο για το οποίο είχαμε εξασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους, είχε δημοπρατηθεί και είχε εγκατασταθεί ακόμα και εργολάβος.

Θεωρούμε την απόφαση του να σταματήσουν οι εργασίες στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη ως πρακτική απόλυτου ρεβανσισμού και λαϊκισμού και τον καλούμε να επανορθώσει άμεσα το σφάλμα του και να εντάξει το συγκεκριμένο έργο σε πρόγραμμα της Περιφέρειας.

oixalia

8 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 09:57 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΝΕΝΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ! ΑΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΝΙΚΑ ......ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ . ΟΤΑΝ Ο ΝΙΚΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ . ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

    σωστος 19,06

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    15.30 Άνοιξε τα ματάκια συ και διάβασε ότι γράφω "του έτερου γραφικού τύπου, Νίκα". Και για να μην μου τα ζαλίζεις κιόλας κι επειδή καταλαβαίνω ότι καις λίγο μαζούτ, τους έχω και τους δύο χ@@@@νους. Πολύ όμως. Κατάλαβες τώρα γιουσουφάκι του Τατούλη; Και στο ξαναλέω. Δεν χρωστάω σε κανέναν, δεν μου χρωστάει κανένας, ούτε και ακολουθώ κανέναν για να του γλύφω τα σάλια, ούτε και σκύβω σε κανέναν όπως κάνεις εσύ απ' ό,τι ξεκάθαρα φαίνεται. Σε απασχολώ όμως και μάλλον βιάζεσαι να πας να γλύψεις

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 15:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΝΙΚΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 11:52 Σύνδεσμος σχολίου

    09:37 Αυτός λέγεται Πέτρος Τατούλης και κάποτε ΗΤΑΝ σπουδαίος πολιτικός. Τώρα έχει γίνει σπουδαίος συντάκτης βαρετών και ανούσιων υβριστικών δελτίων τύπου για την περιφερειακή αρχή του έτερου γραφικού τύπου, Νίκα. Ο σπουδαίος πολιτικός φαίνεται κι από το πότε καταλαβαίνει ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο του και ότι έχει φτάσει η ώρα να αποσυρθεί ήρεμα. Κι αν σε κόφτει τόσο πολύ να μάθεις ποιος είμαι εγώ, είμαι κάποιος που έχει την συνείδησή του ήσυχη, δεν χρωστάει σε κανέναν και δεν του χρωστάει κανένας, εν αντιθέσει με τους περισσότερους από εσάς. Τό'πιασες μαγκάκο; Κράτα το τώρα γερά μην σου φύγει, που θα μας την πείτε κιόλας, αντί να κατεβάσετε το κεφάλι και να αναλογιστείτε όλα όσα σας λένε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 09:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @11:54 ! Αυτός λέγεται Πέτρος Τατούλης και είναι σπουδαίος πολιτικός .Εσύ αργόσχολε, ΤΙΤΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ , ποιός είσαι ;;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 11:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @11:22 Μπράβο Πέτρο. Μην τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί, ω τιτάνα εσύ της πολιτικής. Το ότι έχεις καταντήσει πιο γραφικός κι από το Λιμποβίσι, φαντάζομαι δεν το ακούς πρώτη φορά ε;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο Πέτρο ....μην τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...