Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένα γράμμα με παραλήπτη τον Πέτρο Τατούλη…

Ένα γράμμα με παραλήπτη τον Πέτρο Τατούλη…

Ένα γερό κρύωμα που εξελίχτηκε σε πνευμονία με έχει κλείσει μέσα στο σπίτι μερικές μέρες, άρα καταλαβαίνετε πως δεν είναι και όλα νορμάλ, μην σας φαντάζει λοιπόν περίεργη η επιθυμία μου να γράψω γράμμα στον παλιό μου φίλο Πέτρο Τατούλη.

Πέτρο μου, παλιέ μου φίλε  δεν σε ρωτάω για την υγεία σου, σε είδα στη συνέντευξη σου στο δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης και στους πολύ καλούς συναδέρφους Δ. Μανιατάκο και Μ. Αρτόπουλο και είδα πως είσαι πολύ καλά και χαίρομαι γι αυτό.

Σε παρακαλώ πολύ όταν θες άλλη φορά να πεις κάτι για μένα ή τα μέσα τα οποία έχω στην κατοχή μου, θέλω να τα λες με τ΄ όνομα τους, μην φοβάσαι δεν θα σου κάνω μήνυση, φαντάζομαι πως ξέρεις ότι οι δικές σου κατηγορίες είναι διαφήμιση. Άρα απλά την επόμενη φορά πες τ΄ όνομα μου και βέβαια να το πεις σωστά αγαπημένε μου φίλε και μην φοβάσαι τίποτα. Αλλά τι λέω, φοβάσαι και σκιάζεσαι που λένε και στο χωριό μου, σου έχω γίνει εφιάλτης Πετράν και στην ηλικία σου αγαπητέ μου αυτά πρέπει να τα προσέχεις… Βέβαια χαίρομαι που μου αποδίδεις κομμάτι της  νίκης του νυν Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, αλλά παλιέ μου φίλε θέλω να πω πως εσύ είσαι ο βασικός υπεύθυνος της ήττας σου και σίγουρα  ο Παναγιώτης Νίκας, αλλά να θυμάσαι πως ακόμα πιο πολύ είναι το αξιακό σύστημα το οποίο εκπροσωπεί ο καθένας από εσάς  τους δυο.

Περίμενα πως δυο χρόνια μετά και οι παρατεταμένες διακοπές στο Καστρί θα σε είχαν βοηθήσει να κάνεις μια βαθιά εσωτερική ανασκόπηση, αλλά είσαι αμετανόητος και η ματαιοδοξία σου υπερισχύει της λογικής φίλε μου.

Επειδή όμως σε αγαπάω Πέτρο μου θα κλείσω αυτή την σύντομη επικοινωνία μας με μια συμβουλή, κάτσε να παίξεις με τα εγγόνια σου, κάνε περιπάτους στο χωριό σου το οποίο έχει τόσες φυσικές ομορφιές και αποχώρησε τώρα που προλαβαίνεις να σώσεις  οτιδήποτε και αν σώζεται. Μπορείς να γράψεις και κάνα βιβλίο με όσα έζησες τόσα χρόνια στην πολιτική, αλλά μην επιτρέπεις πια στον εαυτό σου να κατρακυλάς άλλο πολιτικά, μην γίνεις καρικατούρα.

Με αγάπη η παλιά σου φίλη Σωτηρία Παπαδοπούλου

ΥΓ: Περιμένω με αγωνία την ημέρα που θα μας καλέσουν μαζί σε μια εκπομπή και λες ότι λες για μένα.

https://www.parapolitikaargolida.gr/

10 σχόλια

  • Κώστας Πετρόπουλος
    Κώστας Πετρόπουλος Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 09:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Να θυμίσω σε κάποιους ανώνυμους σχολιαστές και είρωνες ότι γινόντουσαν οσφυοκάμπτες όσο ο κύριος Τατούλης βρισκόταν στη θέση του Περιφερειάρχη? Να θυμίσω σε κάποιους ότι ξημεροβραδιάζονταν στην έδρα της Περιφέρειας για να δουν τον άλλοτε ισχυρό Περιφερειάρχη? Να τα λέμε αυτά γιατι εδώ και 2 χρόνια οι οσφυοκάμπτες του Τατούλη έγιναν υπηρέτες του αντίπαλου κ. Νίκα. Τα τοπικά κανάλια της Περιφέρειας Πελοποννήσου χρηματοδοτήθηκαν και από τη λίστα Πέτσα αλλά και από τη λίστα Νίκα για να ευνοούν τον νυν Περιφερειάρχη και να ειρωνεύονται τον απερχόμενο Περιφερειάρχη. Κυρία Παπαδοπούλου ή όπως αλλιώς λέγεστε ΑΞΙΟΣ ο μισθός σας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ !!!! ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΑΤΟΥΛΑΙΚΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΟΥΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ .............................. ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΓΑΡ......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 16:22 Σύνδεσμος σχολίου

    13.12 "Αγαπιτι μου" μάθε πρώτα γραμματάκια γιατί μας στράβωσες

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    @11:40 Αν σκίσει κανένα καλσόν, φρόντισε να της δώσεις ένα από τα δικά σου

  • Άγνωστο
    Άγνωστο Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 16:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε περιμένει ο Κούγιας να σε κλίση μέσα κύρια μου

  • ΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑ Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 15:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Madame, madame, madame...λέτε μπούρδες anadam papadam!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 13:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπιτη μου, οσο ειρωνια κ αν βαλεις στο "γραμμα" σου, δεν αλλαζει η εικονα που εχουμε πλεον εμεις οι πολιτες.. οτι η αξια του Τατουλη, φενεται πλεον απο το κενο εξουσιας του κ Νικα, αλλα και το κενο των υπολοιπων παραταξεων Η επιστροφη του Τατουλη στο τιμονι της περιφερειας, ειναι πλεον μονοδρομος, και οχι μονο γιατι μας επεισε ο ιδιος, αλλα γιατι τον επιβεβαιωνουν οι πολιτικοι τους ανταγωνιστες.
    Θερμα περαστηκα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 13:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Και λίγα του είπες!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 11:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγά ρε κυρία μου...κούλαρε λίγο. Μη σκίσεις κανένα καλσόν και τι θα κάνουμε...λίγος σεβασμός δε βλάπτει....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 11:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Το είδαμε και αυτό ! Όλοι μαζί να σώσουμε το Νίκα που καταρρέει !!!Αγαπητή μου κυρία γιατί έχετε άγχος; Γιατί προσβάλετε τους πολίτες που στήριξαν τον Πέτρο Τατούλη ;
    Σας ενοχλεί που είναι παρών ; Σας ενοχλεί που θα είναι πάλι Περιφερειάρχης ; Γιατί ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...