Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διακόπηκε προσωρινά η συνεδρίαση του περιφερειακού  - Χαμός με Γόντικα, Τατούλη, Νικολάκου!

Διακόπηκε προσωρινά η συνεδρίαση του περιφερειακού  - Χαμός με Γόντικα, Τατούλη, Νικολάκου!

Την προσωρινή διακοπή της συνεδρίασης είχε το αποτέλεσμα της μεγάλης έντασης που προκλήθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Νίκου Γόντικα, με αφορμή τη συζήτηση για την ΔΕΗ.

«Καλώς τον δεχθήκατε τον γεφυροποιό. Που με τόσα κοσμητικά επίθετα σας στόλιζε. Προτείνω να τον ορίσετε κ. Τατούλη ως εντεταλμένο για θέματα ενέργειας» είπε αρχικά ο κ. Γόντικας για τον πρώην Περιφερειάρχη, με την Ντίνα Νικολάκου να ξεσπά και να μιλά για «διατεταγμένη υπηρεσία».

«Ήσουν η λάντζα δέκα χρόνια στο περιφερειακό συμβούλιο και του Τατούλη, μην είσαι τώρα κλακαδόρισα.» απάντησε οργισμένος ο Γόντικας στην Νικολάκου.

Ο Πρόεδρος ζήτησε από την κυρία Νικολάκου να πάψει να διακόπτει τον ομιλητή.

Μετά, ξεκίνησε μια λογομαχία ανάμεσα σε Τατούλη και Γόντικα. «Πέρασε έξω Τατούλη, ρίξε τις γέφυρές σου, δεν σε σώζει τίποτα. Τελείωσαν αυτά που ήξερες» του είπε ο κ. Γόντικας, με τον κ. Τατούλη να φωνάζει και να μιλά μπροστά σε κλειστό μικρόφωνο, χωρίς να ακούγεται.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε πάλι με τον κ. Γόντικα να αναφέρεται στις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Τατούλη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, λέγοντας ότι «έριξε γέφυρες στον κ. Βλάση και στη ΝΔ. Εγώ προτείνω στον κ. Περιφερειάρχη α τον ορίσει εντεταλμένο για θέματα ενέργειας διότι ο βίος και πολιτεία της περιφερειακής αρχής του κ. Τατούλη είναι αξιοζήλευτή στην ιδιωτικοποίηση. Επί περιφερειακής αρχής Τατούλη έγινε οι γραμμές μεταφοράς στην Πελοποννήσου από 150 σε 400 V.»

Εκεί παρενέβη ο κ. Γιαννακούρας, με τον Πρόεδρο να τον επαναφέρει στην τάξη.

Συνέχισε ο κ. Γόντικας … «Είναι ψέμα ότι ο τέως Περιφερειάρχης συντάχθηκε με τον κ. Βλάση για να πάει το φυσικό αέριο εδώ στην Τρίπολη, στην Μεγαλόπολη και στην Κόρινθο απευθείας στον ιδιώτη και τώρα υπερασπίζεται τη δημόσια ΔΕΗ;».

Επί προσωπικού, ο κ. Τατούλης πήρε το λόγο και είπε: “Ήρθε εδώ, καταθέτοντας ενάντιον μας χίλιες ύβρεις, κυρίως για να εκδηλώσει το ρόλο που του έχουν δώσει. Όταν κάποιος είναι στρυμωγμένος, προσπάθεια να μεταφέρει το πεδίο της συζήτησης σε άλλο γήπεδο. Δεν θα το πετύχει ποτέ του, γιατί αρχίζω να υποψιάζομαι η μερική διαγραφή ενός βουλευτή για αυτά που έλεγε, πήγε να λειτουργήσει ως ένα χάιδεμα του ΚΚΕ.»

Η Ντίνα Νικολάκου απάντησε στον Νίκο Γόντικα: “Αν εννοεί ότι έκανα τη λάντζα, ότι δουλειά από το πρωί ως το βράδυ ακατάπαυστα, του λέω ναι έκανα τη λάντζα και είμαι υπερήφανη διότι μπορώ να κοιτάζω στα μάτια τους πολίτες και να έχω γνώση όλων των θεμάτων της περιφέρειας.

Αν είναι κλακαδόρο, αυτό που μπαίνει μπροστά  για την παράταξή του, με συνέπεια, ήθος, με έντονους τόνους και ακραία δυναμική, τότε είμαι κλακαδόρος. Αν όμως εννοεί κλακαδόρος, αυτός που δημιουργεί εντυπώσεις και κάνει φασαρία, του επιστέφω αυτό τον όρο και του λέω και ΄τι του ανήκει αποκλειστικά.»

Τέλος, ο Νίκος Γόντικας, είπε για τον Πέτρο Τατούλη: “Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Και προφανώς όταν αυτός είναι πολιτικά ξοφλημένος.”

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 12:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ. ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΓΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕ.ΣΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 23:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι ο Γόντικας πήγε να σώσει το Νίκα ;

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 22:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Πήρατε Άδεια από το κόμμα,κύριε;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 22:00 Σύνδεσμος σχολίου

    MORE THAN ......YOU EINAI O ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ....ΑΣΥΓΚΡΙΤΩΣ.

  • More Than
    More Than Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 21:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποση καταντια για Τατουλη και Νικολακου...
    Να τρωνε σφαλιαρες και απο το Γοντικα....
    Καλα πηγε αυτο Ντινα μου....!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 19:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Μία ζωή ο Γόντικας έχει πρόβλημα με τον Τατούλη, αυτό πως μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς; Γιατί δεν μιλάει επιτέλους για την νυν περιφερειακή αρχή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...