Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φουλ επίθεση Πετράκου σε Γόντικα για τη ΔΕΗ: "Έχει κόμπλεξ. Παίζει βρώμικο ρόλο. Δεκανίκι του Μητσοτάκη και του Νίκα"

Φουλ επίθεση Πετράκου σε Γόντικα για τη ΔΕΗ: "Έχει κόμπλεξ. Παίζει βρώμικο ρόλο. Δεκανίκι του Μητσοτάκη και του Νίκα"

Η χθεσινή ψηφοφορία για το θέμα της ΔΕΗ στο περιφερειακό συμβούλιο προκάλεσε μια σφοδρή επίθεση του Θανάση Πετράκου στον Νίκο Γόντικα.

Θυμίζουμε ότι για το θέμα αυτό τέθηκαν σε ψηφοφορία τρεις προτάσεις. Μία του Νίκα, μία των Πετράκου – Τατούλη και μία του Γόντικα. Εν τέλει, εγκρίθηκε η πρόταση Νίκα με 18 έναντι 17.

Ο Θανάσης Πετράκος προχώρησε σε επίθεση εναντίον του Νίκου Γόντικα, αναφέροντας ότι αν είχε ψηφίσει την κοινή πρόταση, τότε θα είχε εγκριθεί εκείνη και όχι του Περιφερειάρχη.

«Το να έχεις κόμπλεξ η να είσαι οπορτουνιστής είναι ανθρώπινο ακόμη και αν είσαι ΚΚΕ .Όμως το να φτάνεις στο σημείο παρότι είσαι ΚΚΕ ,να κάνεις πλάτες στο Μητσοτάκη στο μέγα θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ τότε είναι πολιτική αθλιότητα. Αυτό το απίστευτο έγινε δυστυχώς σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου από τη παράταξη του ΚΚΕ» έγραψε αρχικά ο κ. Πετράκος.

Σε άλλη ανάρτηση λέει ότι η παράταξη του ΚΚΕ έπαιξε βρώμικο ρόλο και λειτούργησε ως δεκανίκι του Μητσοτάκη και του Νίκα.

«Καταγγέλλουμε τη παράταξη του ΚΚΕ ότι δεν ψήφισε τη πρόταση μας όχι για τη πρώτη ψηφοφορία αλλά για τη δεύτερη ψηφοφορία την επαναληπτική» αναφέρει ο κ. Πετράκος.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

3 σχόλια

  • Ο  αφελης
    Ο αφελης Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 18:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφου ηταν ιδιες οι προτασεις οπως λες ρε Θαναση γιατι δεν ψηφιζατε ολοι εσεις οι αλλοι την προταση του Γοντικα για να μην περασει το ξεπουλημα της ΔΕΗ !!!!! ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ .......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 13:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΑΤΟΥΛΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ . ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ . ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 12:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν οφελούν τετοιοι χαρακτηρισμοι για το Γόντικα ! Η ψηφοφορία χάθηκε γιατί η παραταξη Τατουλη ηταν σκορποχωρι χωρις καμια παρουσια και καμια συνοχη . Ο Γοντικας εχει τη δικη του αποψη χρονια τωρα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...