Menu
RSS
Τρίτη, 21/04/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Αλαλούμ στο Περιφερειακό – Συνεχίστηκε χωρίς την παρουσία της παράταξης Νίκα αλλά τελικά αποφασίστηκε να γίνει την επόμενη Δευτέρα!

Αλαλούμ στο Περιφερειακό – Συνεχίστηκε χωρίς την παρουσία της παράταξης Νίκα αλλά τελικά αποφασίστηκε να γίνει την επόμενη Δευτέρα!

Μετά την αναβολή της 12ης τακτικής συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου, λόγω έλλειψης απαρτίας (έλειπε σχεδόν όλη η αντιπολίτευση), στις 7.00 το απόγευμα ακολούθησε η συνέχιση της … 11ης συνεδρίασης. Όμως, αυτή τη φορά, δεν ήταν παρούσα η παράταξη του Περιφερειάρχη!

Στη συνεδρίαση προέδρευσε ο Αντιπρόεδρος κ. Γκούνης.

Ο κ. Δέδες ζήτησε να τοποθετηθούν όλοι οι επικεφαλής, ενώ η Ντίνα Νικολάκου είπε ότι είναι αδιανόητο να μην βρίσκεται εδώ η παράταξη που έστειλε την πρόσκληση για τη συνεδρίαση και ειδικά ο Πρόεδρος.

«Πρέπει να προειδοποιήσουμε ότι πρέπει να συμμορφωθούν με την κοινή λογική, είναι η τελευταία ευκαιρία. Αν η επόμενη πρόσκληση είναι ίδια, θα λάβουμε αποφάσεις όσοι είμαστε εδώ. Αυτή είναι δική μου πρόταση» είπε ο Θανάσης Πετράκος.

Η Δήμητρα Λυμπεροπούλου είπε ότι «η απλή αναλογική είναι μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία, η συνεδρίαση πρέπει να διακοπεί για λόγους δημοκρατικής τάξης».

Ο Παναγής Κάτσαρης είπε ότι για κάποιους η Δημοκρατία είναι δύσκολη, εμείς είμαστε μέσα στη Δημοκρατία, δεν είμαστε οι λίγοι ακτιβιστές. Θα συμφωνήσω να σταματήσει η συνεδρίαση».

Να πάρουμε απόφαση για συγκεκριμένη ημέρα να συνεχιστεί η συνεδρίαση είπε ο κ. Σκούρος.

Ο Πέτρος Τατούλης μίλησε για κορύφωση των αυτονόητων δημοκρατικών διαδικασιών στο περιφερειακό συμβούλιο.

Εν τέλει αποφασίστηκε ότι την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου θα γίνει η συνεχιζόμενη 11η απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου. Θα υπάρξει συνεννόηση με τον Πρόεδρο του συμβουλίου για να εκδοθεί νέα πρόσκληση την αυριανή ημέρα.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2021 01:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Χωρίς Νίκα, αγαπητοί, δεν προχωράει τίποτε! Αυτοί όλοι πήγαν μετά και αμπελοφιλοσοφούσαν με την ώρα, ως συνήθως! Τελικά τίποτε δεν βγήκε! Ούτε ξέρουν τι λένε, τι θέλουν... Ούτε πρόκειται να βγει... Και στην επόμενη συνεδρίαση πάλι το μόνο που θα κάνουν είναι να κωλυσιεργούν...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 08:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ετσι σου αρεσει να λες και να γραφεις γερο-παραλυτε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 08:10 Σύνδεσμος σχολίου

    πού το είδες εσύ ότι δεν συνεδρίασαν. έτσι σε συμφέρει να λες για να εξυπηρετείς τον Νίκα Και συνεδρίασαν και απόφαση πήραν

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 07:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Ο ΣΚΑΝΤΖΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ; ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

  • γεροπρίνος
    γεροπρίνος Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    o Νίκας είναι ο μπαμπάς σας όσα εφηβικά παιχνίδια και αν κάνετε πάντα θα σας την φέρνει. έφυγε ο σκατζός και ο γκούνης έχασε την μπάλα μίλαγε ο καθένας όσο ήθελε για ότι ήθελε και διάβαζε εκείνη τη στιγμή το κανονισμό που όλοι σας ξέρετε επικαλείστε και θέλετε να προστατέψετε ενώ δε ξέρετε . δείξατε κύριοι της αντιπολίτευσης ξεκάθαρα πως στόχος σας είναι να μην λειτουργεί το ΠΕΣΥ να μην λαμβάνει αποφάσεις αλλά δείξατε και την ανικανότητα σας να συνεδριάσετε μόνοι σας στοιχειωδώς μου θυμίσατε τα συμβούλια που κάναμε σαν μαθητές στα σχολεία . τελικά τρίγωνη ή τετράγωνη θέλουμε την τυρόπιτα ?

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...