Νίκας για Σπυριδάκου: «Δεν ασχολούμαι, υπάρχει αχαριστία» - Αιχμές για Τατούλη: «Δεν είμαι εγώ αυτός που έβριζα σκαιότατα Καραμανλή, Μητσοτάκη και Σαμαρά»
Σε μία τοποθέτηση με πολλά «μηνύματα» και πολλούς αποδέκτες έκανε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, κατά τη διάρκεια του περιφερειακού συμβουλίου στη συζήτηση για τους εκπροσώπους στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ).
Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΙΚΑ
Δεν ξέρω γιατί όλος αυτό ο οχετός των ύβρεων εναντίον του Περιφερειάρχη. Ο οποίος Περιφερειάρχης σ ε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν, ποτέ δεν έχει επιτεθεί σε κανέναν, ποτέ δεν έχει εξυβρίσει κάποιον απλό εσάς και δεν έχει συμπεριφερθεί με τρόπο πολιτικά αρνητικός.
Προφανώς, εγώ δεν εκδικούμαι. Δεν ασχολούμαι. Ούτε ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο θέμα της αποστασιοποίησης. Ούτε μίλησα ποτέ για αποστάτες. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει.
Εγώ εισηγήθηκα στην πλειοψηφία η οποία από το Νόμο ως ομάδα ψηφίζει τους εκπροσώπους της, αυτούς που πιστεύει ότι έχει ταύτιση. Ζητείται η επικαιροποίηση και το έχει ζητήσει με δύο έγγραφα η ΕΝΠΕ.
Μεταξύ των πολλών ύβρεων, ακούστηκε και η λέξη ντροπή. Και τα τρία στελέχη της παράταξης μας, τα πρότεινα εγώ με συγκεκριμένα κριτήρια. Και στην εκλογή στη διοίκηση της ΕΝΠΕ εγώ το οδήγησα. Μην μου πείτε ότι ήξερε κανείς κανέναν. Εγώ το πρότεινα.
Αν είμαστε λογικοί άνθρωποι, μπορούμε να τα εκτιμήσουμε. Δεν μπορείς να βγεις σε ένα κεντρικό συλλογικό όργανο, χωρίς να παρουσία πουθενά. Ποιος σε βοήθησε; Ο Περιφερειάρχης, προφανώς.
Η αχαριστία είναι από τις πλέον συνήθεις καταστάσεις στην πολιτική και την έχουν γευτεί οι επικεφαλής.
Για να μην λέμε εύκολα τη λέξη ντροπή, υπήρχε ένας χωρικός αντιπεριφερειάρχης στην Μεσσηνία που έδωσε τις εκλογές του 201. Η φωτογραφία του είναι κρεμνάμενη στην περιφερειακή ενότητα, δίπλα στον Φωτέα. Όσοι δεν ξέρετε ρωτήστε να μάθετε πως εκπαραθυρώθηκε. Αυτό αποτελεί ντροπή και αναφέρομαι στον Χρήστο Μαλαπάνη.
Εγώ πάντα ευγνωμονώ ανθρώπους με βοήθησαν και δεν καταφέρομαι εναντίον όσοι δεν με βοήθησαν. Είναι πολιτική τους επιλογή.
Προφανώς, στις τελευταίες εκλογές, ο κ. Σαμαράς με στήριξε με όλες του τις δυνάμεις, πολύ περισσότερο από πολλούς άλλους. Εννοώ στο χώρο που κινούμαι πολιτικά. Αν βρείτε έστω μια καταγραφή, έστω κάτι το αρνητικό από μένα, σας παρακαλώ πολύ να το φέρετε.
Δεν είμαι αυτός εγώ που εξύβρισε σκαιότατα τον Κώστα Καραμανλή, δεν είμαι αυτός εγώ που εξυβρίζει καθημερινά το σημερινό Πρωθυπουργό, δεν είμαι αυτός που εξύβριζε από το 2016 ως το 2019 τον πρώην Πρωθυπουργό που με επέλεξε και με στήριξε. Και τον ευχαριστώ και τον ευγνωμονώ για αυτό, αφού θέλετε να το ακούσετε.
Ντροπή είναι όταν σε έναν σύμβολο όπως ο Άγγελος Χρονάς να του επιτιθέμεθα με εκφράσεις πεζοδρομίου κυριολεκτικά. Η ντροπή να περνάμε και να έχουμε μια συμπεριφορά που δεν έχουν ούτε παιδιά νηπιαγωγείο, κακής ανατροφής.
Να μας αφήσετε να έχουμε εκπροσώπους που δεν ψηφίζουν παρασυρόμενοι υβριστικές αποφάσεις απέναντι στην κυβέρνηση μας. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι η κυβέρνηση ότι πράττει όλα άριστα, αλλά από το σημείο αυτό μέχρι να ψηφίζει υβριστικές αποφάσεις, έχει μεγάλη διαφορά.
Εγώ σας συγχωρώ για όλα αυτά που εκτοξεύετε εναντίον μου χωρίς λόγο, αυτό είναι φανατισμός, ακρότητα, είναι συμπεριφορά θηριοτροφείου.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
10 σχόλια
-
Σιγά-σιγά βγαίνει και παίρνει μεγάλες διαστάσεις η ΚΑΚΙΑ, η ΨΕΥΤΙΑ και η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των "επιφανών και άριστων" Αρκάδων, που υποδαυλίζεται σε μεγάλο βαθμό και από τον στενό περίγυρό τους που τους πιέζει ασφυκτικά και δεν τους αφήνει να σκεφτούν και να αναπνεύσουν.
-
Κοιτάζουν (οι αχάριστοι) με πλάγιους τρόπους και υπόγειες μεθόδους να μειώσουν, να θίξουν και να δημιουργήσουν πρόβλημα, χρησιμοποιώντας άτομα που λόγω ανάγκης τα έχουν κάνει γιουσουφάκια τους.
-
μα ήταν εντολή του κ.κ. Κούλη @ 19.46
-
Μήπως κυριοι της περιφερειακης αρχης πρεπει να σας προβληματισουν πολυ σοβαρα ολα αυτα που σας προσαπτουν και να αλλαξετε ροτα ; Το καραβι βουλιαζει.
-
Περιμένουμε πως και πως να περάσει ο καιρός να τον διώξουμε μαζί με το κομβόι των παρατρεχάμενων. Μετά Τατούλης για όσο μπορεί. Δεν είναι να κάνουμε άλλους πειραματισμούς. Την πατήσαμε μια φορά, δεν την ξαναπατάμε. Αλλιώς παρουσιάζονται και μετά μεταμορφώνονται σε σκυλιά ανήμερα. Ο Τατούλης και οι Αντιπεριφερειάρχες του μπροστά τους ήταν ΑΓΙΟΙ, ΚΥΡΙΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
-
Νίκα δεν κάνεις ούτε για τσοπάνης.
-
Συγνώμη κύριε Νίκα δεν καταλάβατε τι σας είπε ο Δέδες και η Νικολάκου? Επικαιροποίηση σε φυσικά πρόσωπα που δεν έχουν αποβιώσει δεν γίνεται!!!!! Το μίσος σου εναντίον στην Σπυριδάκου σε οδηγεί σε μοιραία λάθη !!!!!!!!
-
Γιατι λες ψεματα εσυ δεν ησουν που ελεγες για τον σαμαρα οτι δεν εκανε τιποτα στην καλαματα οταν ηταν πρωθυπουργος;;ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;;
-
Λεγε οτι θες εσυ .το γνωστο τροπαριοο
-
Ο άγιος άνθρωπος. Οσιομάρτυρας. .






