Menu
RSS
Πέμπτη, 18/08/2022
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Η θερμή χειραψία Σαμαρά - Τατούλη στην Καλαμάτα!

Η θερμή χειραψία Σαμαρά - Τατούλη στην Καλαμάτα!

Χειραψία αντάλλαξαν στην Καλαμάτα, στην εκδήλωση για την έλευση του φυσικού αερίου στην πόλη από ιδιωτική εταιρία, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Πέτρος Τατούλης! Μια χειραψία που επικοινωνιακά μπορεί να ευνοήσει τον πρώην περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, στην προσπάθειά του να κρατήσει ή και να προσελκύσει και άλλους υποψήφιους και ψηφοφόρους που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία.

Όταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μπήκε στην αίθουσα της εκδήλωσης σχεδόν όλος ο κόσμος «έπεσε» πάνω του να τον χαιρετήσει και να του μιλήσει.

Ο Πέτρος Τατούλης παρακολουθούσε αλλά δεν πλησίασε. Κάποια στιγμή ο Αντώνης Σαμαράς κινήθηκε για να χαιρετήσει κόσμο προς την πλευρά που βρισκόταν ο πρώην περιφερειάρχης και τότε εκείνος τον προσέγγισε αποφασιστικά και έγινε η χειραψία, που τουλάχιστον από την πλευρά του Πέτρου Τατούλη ήταν θερμή αλλά και από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού φάνηκε να πραγματοποιήθηκε συνειδητά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και μίλησε και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, που και εκείνος σε κάποιο σημείο του λόγου του επισήμανε την παρουσία βουλευτών, άλλων παραγόντων αλλά και του πρώην περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Επιπλέον ο Πέτρος Τατούλης ήταν μεταξύ των προσώπων που κλήθηκαν να μιλήσουν στην εκδήλωση, από την εταιρία που τη διοργάνωσε.

Στην εκδήλωση αυτή δεν παραβρέθηκε βέβαια ο νυν περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος παραμένει συνεπής στην αρχική του θέση ότι όλες οι μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου έπρεπε να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου της ημικρατικής ΔΕΔΑ.

Μάλιστα από αντιπεριφερειάρχες στην εκδήλωση είδαμε μόνο τον Στάθη Αναστασόπουλο, που δεν ξέρουμε αν πήγε από μόνος του ή αν εκπροσώπησε την περιφερειακή αρχή, αν και η αρμοδιότητά του, ο πρωτογενής τομέας, δεν είχε άμεση σχέση με το θέμα της εκδήλωσης.

Πάντως το γεγονός ότι το κλίμα ήταν καλό για τον Πέτρο Τατούλη σε αυτή την εκδήλωση δεν τον πτόησε από το να εκφράσει τη θέση του για το ενεργειακό, η οποία είναι σε αντίθεση με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Πρέπει να μπει πλαφόν στις τιμές του φυσικού αερίου» είπε ο Πέτρος Τατούλης και διαφώνησε με την επιδότηση των καταναλωτών για την πληρωμή των λογαριασμών ενέργειας: «Μπορεί να επιδοτούμε τον καταναλωτή αλλά η επιδότηση πάει στην αισχροκέρδεια και θα ξανακαλέσετε τον πολίτη και τις εταιρίες να ξαναπληρώσουν το έλλειμμα της επιδότησης» είπε απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη.

https://kalamatajournal.gr/

15 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 10:58 Σύνδεσμος σχολίου

  Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Hengas.ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ! ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

  ΕΤΑΙΡΕΙΑ HANGAZ =ΝΙΚΛΑΣ =ΒΛΆΣΗΣ =ΠΈΤΡΟΣ ΑΥΤΌ ΠΡΟΣΚΛΉΘΗΚΕ. Ο ΝΟΏΝ ΝΟΕΙΤΩ.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 21:53 Σύνδεσμος σχολίου

  ΚΥΡΊΑ ΤΩΝ 21.18 ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΉΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΣΝΟΣ ΤΟΥ ΝΊΚΟΥ ΕΚ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΉΝ ΤΗ ΦΟΡΆ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΑΨΊΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΏΝΗ ΈΝΕΚΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΊΠΟΛΗ Ο ΑΝΤΏΝΗΣ ΈΚΑΝΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΌ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 21:18 Σύνδεσμος σχολίου

  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ HENGAS . ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΨΙΑ , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ .

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 18:59 Σύνδεσμος σχολίου

  Κάποτε ο Τατούλης κυνηγούσε το Σαμαρά στην πλατεία Άρεως για να του δώσει μια χειραψία. Φυσικά μιλάμε για εποχές διαγραφής Τατούλη και φυσικά εκτός ΝΔ. Γενικά ο Πέτρος δεν έχει κολλήματα να τα βρίσκει με διάφορους και να ξευτιλίζεται για την εξουσία.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

  The gypsies take the quarrels for festivals. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Οι άσχετοι να χρησιμοποιήσουν τον μεταφραστή της google

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

  ΧΕΙΡΑΨΊΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ... ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΗΣΤΕΙ Ο ΠΈΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΗΛΙΑ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΏΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΤΟΝ ΜΆΙΟ ΤΟΥ 2019. ΌΛΟΙ ΘΥΜΟΎΝΤΑΙ. ΑΛΛΆ Η HENGAZ ΕΝΏΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΕΤΞΥ ΤΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΑΊΣΧΟΣ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 17:00 Σύνδεσμος σχολίου

  Για ελα Πέτρο να ζητήσεις την ψήφο μας... Θα δεις τι έχεις να πάθεις... Νομίζεις ότι είναι εικόνα για να σε θαυμάζει κάνεις αυτή;;;;

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

  ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΈΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ ΜΌΝΟ ΑΥΤΟ. ΛΥΠΆΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΉΦΙΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΊΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΝΤΡΟΠΉ ΓΙΑ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΕΙΚΌΝΑ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

  ΕΚΕΊ ΣΤΟ ΚΌΜΜΑ ΑΚΟΎΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΜΑΖΈΨΤΕ ΤΟΝ ΚΏΣΤΑ ΌΣΟ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΨΆΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΠΠΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΥΘΜΊΣΕΙ ΤΙΣ ΙΣΣΟΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΆΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΌΝΝΗΣΟ;;;

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

  Εκεί που φτύναμε γλείφουμε τώρα!!!!!! Αθάνατη Ελλάδα με τους πολιτικούς σου.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 15:09 Σύνδεσμος σχολίου

  ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΣΑΕΙ ΟΧΙ ΔΑ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 14:58 Σύνδεσμος σχολίου

  Φερε και την Ευη Αντωνη για βουλευτινα να τρελαθουμε και να σφιξουν τα λουρια στο Βλασεικο,να ζησουμε ενα νεο 2015

 • ΧΑΧΑ
  ΧΑΧΑ Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 14:42 Σύνδεσμος σχολίου

  ΑΑΑ ΡΕ ΠΕΤΡΟ!!! ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΑΣ !! ΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!!!!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 14:39 Σύνδεσμος σχολίου

  Παμε με Τατουλη διαχρονική αξια στα τριτα ...ήντα..
  Ο Βλασης κι η παρεα του που μιλαγαν για συστημα Τατουλη να βγουν να πουν οτι μας κοροιδεψαν και εμεινε ο δικος μας Πετρος στην απεξω..
  Πως θα ειναι υποψηφιος ο Σκαντζος με τον Τατουλη?? Θα γυρισει και η Ευη ή θα βαλει βετο ο Βλασης?
  Ζητω η ΝΔ του Βλαση

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...