Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έρχεται στην Τρίπολη ο Βορίδης!

Έρχεται στην Τρίπολη ο Βορίδης!

Ευρύτατη σύσκεψη συγκαλείται στην Τρίπολη την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Στην εν λόγω σύσκεψη, παρουσία και του γ.γ. του πιο πάνω υπουργείου Μιχάλη Σταυριανουδάκη, έχουν κληθεί να μετάσχουν οι 26 δήμαρχοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι νομικοί και τεχνικοί σύμβουλοι της Περιφέρειας σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων, η εταιρεία διαχείρισης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Αντικείμενο της σύσκεψης θα αποτελέσει η πορεία της ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η υλοποίησή της, αλλά και τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει.

“Η παρουσία του υπουργού κρίθηκε αναγκαία, επειδή το έργο της κεντρικής διαχείρισης των απορριμμάτων θεωρείται ύψιστης σημασίας” τόνισε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 11:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βορίδης θα μας μαλώσει γιατί αργούμε να πληρώσουμε τον Πεθερό του Υπουργού Επικρατείας, ιδιοκτήτη της εταιρείας, για το έργο που πολεμούσε ο Νίκας, ο Σκαντζός και ο Βλάσσης μέχρι που ανέβηκαν στην εξουσία και έγινε εν μια νυκτί ... έργο ύψιστης σημασίας!! Αυτούς έχουμε και στην κυβέρνηση και στην Περιφέρεια. Αλλαξοκωλιές!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 09:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα μας πει το νέο της κυβέρνησης της ΝΔ. Ότι δηλαδή οι δήμοι να κόψουν το κεφάλι τους. Η στέγαση των φοιτητών δεν απόσχει τη κυβέρνη να βρουν τη λυση οι δήμοι!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...