Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λαμπρόπουλος για Γιαννακούρα: "Για το στέγαστρο του ΕΚΑΒ, μετά από 9 χρόνια θητείας, δεσμεύτηκε μία πίστωση χωρίς μελέτη λίγο πριν τις εκλογές του '19!"

Λαμπρόπουλος για Γιαννακούρα: "Για το στέγαστρο του ΕΚΑΒ, μετά από 9 χρόνια θητείας, δεσμεύτηκε μία πίστωση χωρίς μελέτη λίγο πριν τις εκλογές του '19!"

Απαντήσεις στην κριτική του περιφερειακού συμβούλου Βαγγέλη Γιαννακούρα δίνει σε ανακοίνωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος...

ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Ο κ. Γιαννακούρας  σε μία ανακοίνωση με το γνωστό του ύφος έκανε για άλλη μια φορά το λάθος , να αναφερθεί σε αριθμούς και συγκεκριμένα έργα στον τομέα της υγείας.

Του απαντάμε με μερικά από όσα έκανε η παρούσα Περιφερειακή αρχή για την υγεία στην Αρκαδία και αφήνουμε τους συμπολίτες μας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους :

  1. Δημοπρατήσαμε τον Ιούλιο του 2020 το έργο: « Εργασίες εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του κέντρου υγείας Άστρους της περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας » προϋπολογισμού 290.000,00 € το οποίο ολοκληρώνεται.

2.Ολοκληρώνουμε το έργο «Εργασίες Εκσυγχρονισμού και Αναβάθμισης των Κέντρων Υγείας Δημητσάνας, Τροπαίων και Λεωνιδίου της Π.Ε. Αρκαδίας» προϋπολογισμού563.000,00 €.

  1. Εντάξαμε τον Νοέμβριο του 2020 το έργο : «Προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης Η Ευαγγελίστρια» προϋπολογισμού 1.981.182,84 €.
  1. Αναθέσαμε την μελέτη της καθ΄ ύψος επέκτασης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, προϋπολογισμού 256,230.00 €, η οποία ολοκληρώθηκε μέσα στο 2022 μέχρι και τα τεύχη δημοπράτησης προκειμένου το σημαντικό αυτό έργο να ενταθεί το συντομότερο σε πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Αναφορικά με το στέγαστρο στο ΕΚΑΒ Τρίπολης, καλό είναι να θυμηθεί ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης ότι μετά από 9 χρόνια θητείας, δεσμεύτηκε μία πίστωση χωρίς μελέτη 3 μήνες πριν τις εκλογές του 2019 !

Το ίδιο έγινε και με το έργο της επισκευής των ασθενοφόρων που, μετά από 9 χρόνια, τα θυμήθηκαν  τον Φεβρουάριο του 2019 !

Περιττό να πούμε ότι και για το ενταγμένο στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου έργο της αγοράς ασθενοφόρων, ο κ. Γιαννακούρας παραπληροφορεί αφού ο σχετικός διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί, έχει υπογραφεί η σύμβαση και αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες η παράδοση των ασθενοφόρων.

Και όλα αυτά, πέραν των πόρων ( εκατομμυρίων ευρώ ) που διέθεσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο ΕΣΥ για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στην ατεκμηρίωτη και κακόπιστη κριτική απαντάμε με τα έργα μας και την συνεχή παρουσία μας δίπλα στους πολίτες.

Εάν θέλουν μπορούμε να συγκρίνουμε και το σύνολο των έργων των 9 χρόνων της θητείας τους με τα 3 χρόνια της δικής μας.

Υ.Γ. 1 Η εκμετάλλευση της απώλειας ενός συμπολίτη μας χαρακτηρίζει το επίπεδο της αντιπολίτευσης που ασκούν.

Υ.Γ. 2 Οι δύο Αρκάδες Αντιπεριφερειάρχες όπως και όλη η παράταξη του Παναγιώτη Νίκα, είμαστε μία ενωμένη και συμπαγής ομάδα παραγωγής έργου. Σε άλλη παράταξη πρέπει να  αναζητηθούν απώλειες και μοναχικές διαδρομές.

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 23:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή τα έργα είναι για τη Διαύγεια απλά να φαίνονται ;
    Γιατί δεν εκτελέστηκαν τότε;
    Αν δεν υπήρχε η άδεια τότε πως ανέβηκαν στη Διαύγεια!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 16:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Να μου ζήσεις Λαμπρόπουλε. Να σου πω ο δράκος πότε βγαίνει.
    Αφού είσαι τελείως ανεπαρκής δεν μας αδειάζετε τη γωνιά εσύ και ο Νίκας. Αφού όλα αυτά είναι έργα Τατούλη. Αλλά δεν τα θυμάσαι γιατί μάλλον δεν θα ήσουν στην Τρίπολη. Δεν μας λες ποιος στα έγραψε τα έργα γιατί εσύ δεν πρέπει να έχεις ιδέα από αυτά.

  • Truth
    Truth Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 15:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσα ψέματα και από Λαμπροπουλο πια;
    Αυτοί αποτελουν φυλή πολιτικών ψευτων πια.
    Κάνουν σαν τρελοί άλλοι βρίζοντας και άλλοι ψευδολογωντας .
    Έργο μηδέν και ότι αναφέρουν τα έχουν σχεδιάσει και τρέξει οι προηγούμενοι.
    Πολύ γέλιο όμως προσφέρουν
    Μετά το Σκαντζο ζήλεψε και ο Λαμπρόπουλος την αρνητική δημοσιότητα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 14:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θράσος Λαμπρόπουλου .....δεν έχει όρια . Κι αυτά που τώρα επικαλείται , όλα Τατούλη - Γιαννακούρα είναι .Όποιος θέλει ας μπει στο Διαύγεια .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 13:36 Σύνδεσμος σχολίου

    σωστα τα λεει, ολοι οι αλλοι τομεις εκαβ, ναυπλιο,καλαματα, απεκτησαν στεγαστρα με την βοηθεια της περιφερειας, τα χρηματα για την επισκευη των ασθενοφορων vw δεν πηγαν ποτε, δεν ενταξαν ποτε νεα ασθενοφορα μεσω εσπα για τα κεντρα υγειας του νομου μας, και κατ΄' επεκταση και των αλλων νομων, ακομα και τα ασθενοφορα του εκαβ μεσω εσπα τα ειχε απενταξει και τα ξαναεβαλαν ενα χρονο αργοτερα.
    υπηρχαν ομως φανφαρες, τουρτες και φωτο....και λογια γεματα υποσχεσεις. τοσα χρονια ο πρωην δεν ηξερε οτι τα τροπαια δεν εχουν ασθενοφορο; δεν το εβλεπε;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 13:11 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε το Βαγγέλα τι παθαίνει , αδιάβαστος για μία εισέτι φορά

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...