Τα συλλυπητήρια του ΤΕΕ Πελοποννήσου για την απώλεια του Δημοσθένη Δαββέτα
ΨΗΦΙΣΜΑ
Με το άγγελμα του θανάτου του αγαπητού συναδέλφου Δημοσθένη Δαββέτα, η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Πελοποννήσου συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε τα παρακάτω:
- Να εκφράσει εκ μέρους όλων των Μηχανικών της Περιφέρειας μας τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
- Να συνταχθεί ψήφισμα το οποίο θα δημοσιευθεί στα τοπικά ΜΜΕ και στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ Πελοποννήσου.
- Να παραστεί αντιπροσωπεία της Διοίκησης στην εξόδιο ακολουθία.
Ο Δημοσθένης Δαββέτας υπήρξε εξαίρετος οικογενειάρχης, εκλεκτό και διακεκριμένο μέλος της κοινωνίας μας και του τεχνικού κόσμου:
Μέλος του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας, υπηρέτησε τον κλάδο των Μηχανικών από σημαντικές θέσεις, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΤΕΕ Πελοποννήσου, Πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματικών, Λαμπρός επιστήμονας και εξαίρετος τεχνοκράτης.
Κατά κοινή ομολογία υπήρξε άνθρωπος της προσφοράς τόσο στον κλάδο μας, όσο και στην τοπική κοινωνία όπου υπηρέτησε από πολλές θέσεις τις οποίες και τίμησε πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον.
Η Πρόεδρος ΤΕΕ Πελοποννήσου
Χαρίκλεια Δ. Τσιώλη
Πολ. Μηχ. Ε.Μ.Π.- M.Sc.
Σχετικά Άρθρα
- Στις 21 Αυγούστου ο διαγωνισμός δημοτικού χορού και τραγουδιού στην Τεγέα
- ΚΤΕΛ Αρκαδίας | Τα δρομολόγια για το Πανηγύρι της Τεγέας!
- Τιμήθηκε η συμπλήρωση δύο αιώνων από την ιστορική Μάχη της Ιεράς Μονής Προδρόμου (εικόνες)
- Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την προστασία της Ορνιθοπανίδας στον φωτισμό του Βράχου του Λεωνιδίου
- Δύο συλλήψεις για πυρκαγιά στην Κορινθία






