Just Can’t Get Enough | Η νέα τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Η νέα τουριστική καμπάνια για τον προορισμό “Πελοπόννησος” ξεκίνησε το ταξίδι της προς όλες τις ευρωπαϊκές χώρες στόχευσης, της ελληνικής αγοράς συμπεριλαμβανομένης.
Σημειώνεται, εξ άλλου, ότι για πρώτη φορά εντάσσονται στην συστηματική προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου οι ΗΠΑ και ο Καναδάς, αγορές που έδωσαν ιδιαίτερη δυναμική στον τουρισμό της χώρας μας το 2022.
Στο νέο αυτό σποτ προβάλλονται όλες οι Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου, μέσα από εικόνες και μηνύματα τα οποία αναδεικνύουν συνολικά τα χαρακτηριστικά του προορισμού.
“Παραμένουμε σταθεροί στην στρατηγική και στον τρόπο που υλοποιούμε τις καμπάνιες μας, σε απόλυτη αρμονία με το brand του προορισμού” σημείωσε σχετικά η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Αννα Καλογεροπούλου.
Το νέο σποτ της Περιφέρειας Πελοποννήσου μπορείτε να δείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο, από το κανάλι της
Σχετικά Άρθρα
- Διακρίσεις για τον Σκακιστικό Σύλλογο Τρίπολης στις Σπέτσες! (εικόνες)
- Η παρουσίαση για τη συντήρηση του ανδριάντα | "Από θαύμα δεν είχε πέσει" είπε ο Τζιούμης - Γεωργιλάκης: "Ήταν σοκαριστικό αυτό που αντικρύσαμε"!
- Ο Σύνδεσμος των εν Αττική Λαγκαδινών στηρίζει τις κινητοποιήσεις για τους δρόμους της Γορτυνίας
- ΔΑΚ Τρίπολης | Την Κυριακή ο μεγάλος τελικός Παμπαίδων στο μπάσκετ!
- Γιορτάζοντας τη λήξη της σχολικής χρονιάς | Μια σπουδαία μουσική σύμπραξη με τον Μάκη Σεβίλογλου στην Τρίπολη






