Η Περιφέρεια θα συνδράμει για την προβολή των κρασιών της Πελοποννήσου σε εκθέσεις του εξωτερικού
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Τρουπή.
Στη συνάντηση, ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι αντιμετωπίζει θετικά το αίτημα που έθεσε ο Γ. Τρουπής -και με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Ενωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου- να συνδράμει η η Περιφέρεια Πελοποννήσου τους οινοπαραγωγούς για τη συμμετοχή τους σε εκθέσεις του εξωτερικού.
“Εχουμε κάθε διάθεση να συνδράμουμε, καθώς τα κρασιά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, προβεβλημένα και με ολοένα αυξανόμενη διεθνή παρουσία”.
Σχετικά Άρθρα
- Μεγάλη βλάβη στο εξωτερικό δίκτυο της πηγής Σαββαλά - Διακοπές νερού σε περιοχές της Αρκαδίας
- Αγιασμός για τη νέα μουσική χρονιά στη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης που μετρά 130 χρονιά ιστορίας! (vd)
- Παμπελοποννησιακή συγκέντρωση συνταξιούχων στις 22 Οκτωβρίου στην Τρίπολη!
- 8ος Μαινάλιος Δρόμος στις 18 Οκτωβρίου | Τρέχουμε – Τιμάμε – Γιορτάζουμε!
- Κολυμβητήριο Τρίπολης - Άνοιξε για το κοινό, στην τελική ευθεία η επιστροφή των σωματείων
2 σχόλια
-
αγαπητέ ασχετε, ο Τρουπης έχει υποχρέωση να πάει διότι είναι πρόεδρος της ένωσης οινοποιων Πελοποννήσου. αλλά επειδή σε κόβει κ εσένα ούτε καν διάβασες το ΔΤ. και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε.
-
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ? ΚΑΛΑ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΡΑΣΙΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ! ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΡΟΥΠΗ? ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΑ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ? ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ!






