Η συνάντηση Νίκα - Κολυβήρα στην Τρίπολη

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου με τον τέως περιφερειακό διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου Θανάση Κολυβήρα, ο οποίος αποστρατεύτηκε από το Πυροσβεστικό Σώμα με τον βαθμό του αντιστρατήγου.
Στη συνάντηση, ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον αποχωρούντα αξιωματικό της Πυροσβεστικής για την προσφορά του προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από την θέση στην οποία υπηρέτησε, ενώ του προσέφερε ένα συμβολικό δώρο.
Σχετικά Άρθρα
- Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει το New Village Music Fest | Στις 30 Ιουνίου η συναυλία με τη Ζαμάνη!
- Κ. Καραμανλής: "Κίνδυνος να περιέλθει η χώρα σε μη αναστρέψιμη κατάσταση ομηρίας έναντι της Τουρκίας"
- 100 Χρόνια Μίκης Θεοδωράκης – Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ στη Ζάτουνα Αρκαδίας
- Νέο πρόστιμο σε super market της Τρίπολης!
- ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: "Tο ΠΑΣΟΚ έχει το σχέδιο, τα πρόσωπα και τη δυναμική για να διαμορφώσει μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση εξουσίας"