Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επαναφορά αγωγής Μπουλούκου εναντίον Οδυσσέα, Μανιάτη και Γρηγοράκου | Αντίδραση ΠΑΣΟΚ με αναφορές και στην παράταξη Τατούλη

Επαναφορά αγωγής Μπουλούκου εναντίον Οδυσσέα, Μανιάτη και Γρηγοράκου | Αντίδραση ΠΑΣΟΚ με αναφορές και στην παράταξη Τατούλη

Το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ -  Κινήματος Αλλαγής εξέδωσε επίημο δελτίο τύπου και αναφέρεται στην επαναφορά της αγωγής του Γ. Μπουλούκου εναντίον 2 πρώην Βουλευτών του Κινήματος ( Γρηγοράκου και Μανιάτη ) και του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αθήνα, 17 Μαρτίου 2023

 

Σχόλιο Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

 

Η επαναφορά της αγωγής του  Γ. Μπουλούκου εναντίον του Αντιπροέδρου της Βουλής, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και των δύο πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μανιάτη και Λεωνίδα Γρηγοράκου, για πολιτική άποψη που εξέφρασαν κατά την άσκηση των κοινοβουλευτικών τους καθηκόντων, συνιστά προσβολή της δημοκρατίας και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση. 

Ιδίως όταν ο εκλεκτός της Παράταξης Π. Τατούλη και της “Χρυσής Αυγής”, πρώην Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης, Γ. Μπουλούκος, προταθείς μάρτυρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, είναι το ίδιο πρόσωπο που πολύ πρόσφατα αποφάνθηκε ότι ο αποκλεισμός του νεοναζιστικού κόμματος “προσβάλλει τη δημοκρατία”.

Κανείς δεν δικαιούται και δεν πρόκειται να φιμώσει την ελεύθερη και απρόσκοπτη έκφραση γνώμης των βουλευτών και τη φωνή της Δημοκρατικής Παράταξης απέναντι στις ιδέες και τις πρακτικές της άκρας δεξιάς.

14 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 08:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι μένος είναι αυτό για τον βουλευτή, ποια σούπα σας χαλάει;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 20:38 Σύνδεσμος σχολίου

    έξω Οδυσσέα, εάν θες να τιμήσεις την μνήμη του Δήμου και της Μυγδαλιάς! Όξω όσο είναι καιρός, αλλιώς θα φύγεις από από την Αρκαδία νύχτα!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 16:26 Σύνδεσμος σχολίου

    πραγματικά αν νομίζει ο Οδυσσέας ότι πιστεύουμε ότι την ανακοίνωση - σχόλιο την έβγαλε το ΠΑΣΟΚ και όχι ο ίδιος, τότε μάλλον μας περνά για ζώα. Τα οποία ζώα με τη σειρά τους θα απαντήσουν στον Οδυσσέα, στις επερχόμενες εκλογές

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 22:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκείνη η ξανθιά που βόσκει?????

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 18:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ελιάς, Δημοκρατικής Συμπαράταξης κλπ. βρίσκεται σε κτίριο στην πλατεία Πετρινού ; Ήρεμα ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω. Ενημερώστε με κάποιος πλιζ

  • Εφιάλτης ο Αθηναίος (? - 461 π.Χ.)
    Εφιάλτης ο Αθηναίος (? - 461 π.Χ.) Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 17:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΑΑΑ ΡΕ ΟΔΥΣΣΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΣΕΝΑ!!! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ!

  • Νικήτας
    Νικήτας Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 17:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντάξει είναι φοβερά αστείο! Όλα οι σχολιαστές έχουν καταλάβει ποιος και γιατί γράφει αυτή την ανακοίνωση σχόλιο χαχαχαχαχα… συνέχισε έτσι Οδυσσέα! Έχει και πιο χαμηλά να φτάσεις! Το βράδυ των εκλογών πλησιάζει!!!!

  • Στέλεχος ΠΑΚ  Δημοκρατικής Άμυνας
    Στέλεχος ΠΑΚ Δημοκρατικής Άμυνας Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 17:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα περιμένω με μεγάλη αγωνία το βράδυ των εκλογών να μας ενημερώσετε με non paper του πολυμήχανου για την «εξέλιξη» αυτής της αγωγής. Εδώ και 10 χρόνια πάει και έρχεται και εμφανίζεται πάντα όταν ο Οδυσσέας πιέζεται. Σήμερα βρήκαμε νέα νομική λέξη …. «Επαναφορά» της αγωγής λέει… άγνωστο τι σημαίνει αυτό.., πόσο πιο αόριστο….τελείως τυχαία αυτή η «επαναφορά» έγινε σήμερα!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ . ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ .

  • Κρίμα
    Κρίμα Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Αχ βρε Οδυσσέα! Στο είπα και τις προάλλες από κοντά! Σταματά όλη αυτή την ιστορία! Κάνεις κακό και στο κόμμα και στον εαυτό σου! Όλη η Αρκαδια ξέρει ότι είναι δικά σου κόλπα όλα αυτά! Επικεντρώσουν στον προεκλογικό αγώνα για το καλό του ΠΑΣΟΚ και σταματά με τη λασπολογία!

  • Ζήτω η Δημοκρατική Γλανιτσιά
    Ζήτω η Δημοκρατική Γλανιτσιά Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε πολυμήχανε σταμάτα πια με αυτή την ιστορία την τραβηγμένη από τα μαλλιά! Προσπάθησε να βοηθήσεις το κόμμα σου επιτέλους και όχι τον εαυτούλη σου! Εκτίθεσαι καθημερινά με όλα αυτά! Όσο και να προσπαθείς, ο Γιαννακούρας και θα είναι στο ψηφοδελτιο και θα σε νικήσει!

  • ΠΑΣΟΚ 1981
    ΠΑΣΟΚ 1981 Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 16:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι φοβερός ο πανικός του Γορτύνιου! Οδυσσέα ετοιμάσου… έρχονται εκλογές! Η χαρά των δημοκρατικών πολιτών δηλαδή! Αυτό που τόσο φοβάσαι έρχεται!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 14:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΑΖΕΙ. Ο ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΕΤΡΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ . ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΕΤΡΑΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ . ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΤΡΕΞΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟ 2011 ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 2015 ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΣΥ ( ΔΟΛΤΣΙΝΙΑΔΗΣ ΚΛΠ) ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΓΕΝΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Η
    ΝΤΙΝΑ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ. Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ
    ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ . ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΣ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ Η ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ. Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΑΠΙΑ ΤΗ ΛΥΡΑΤΗ. Η ΝΤΑΜΑ Η ΣΠΑΘΑΤΗ Η ΛΑΛΙΣΤΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΠΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΟΓΚΛΑΒΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιο γραφείο τύπου του Πασοκ και πάλι ο Γορτύνιος είναι πίσω από την ανακοίνωση μας τα έχει πρήξει

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...