Λόγω μη απαρτίας, αναβλήθηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο
Η πρώτη προγραμματισμένη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ δεν έγινε λόγω έλλειψης απαρτίας.
Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΟΕΒΕΑ για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας, λέγοντας ότι αυτό το χώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άλλους φορείς της πόλης. «Φύγαμε από το Αποστολοπούλειο, διότι ο Δήμος το έχει εντάξει σε πρόγραμμα και θα γίνουν εργασίες» είπε.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Τάκης Θεοδωρόπουλος μίλησε για την ιστορία του κτιρίου, ενώ υπογράμμισε τη συμβολή του Περιφερειάρχη για να διασωθεί αυτό το κτίριο – κόσμημα της Τρίπολης.
Σχετικά Άρθρα
- "Ναι" από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης για την επανενεργοποίηση της γραμμής "Μύλοι – Στενό – Τρίπολη"
- Ο Δήμος καλείται να πληρώσει 319.000 € για το έργο της Μουρτζιάς - Τζιούμης: "Δεν έχει ευθύνη η ΔΕΥΑΤ, να πληρώσει το ΤΑΠΤΟΚ, θα κερδίσουμε την ένσταση"
- Τζιούμης για τις ασφαλτοστρώσεις: "Δεν μπορούμε να ρίξουμε άσφαλτο σε δρόμους που δεν είναι ονοματισμένοι από το έργο του Ταμείου Ανάκαμψης"
- Ισχυρή καταιγίδα στην Τρίπολη - Πλημμύρισαν 15 υπόγεια, άμεση επέμβαση από πυροσβεστική και ΔΕΥΑΤ
- Στη Γορτυνία ο Τατούλης | Ζητά έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την διεκδίκηση πόρων για άμεση αποκατάσταση των καταστροφών
3 σχόλια
-
Η δουλειά του περιφερειάρχη δεν είναι να φτιάχνει κτίρια .Υπάρχει κάποιος να του πει ότι δεν είναι δήμαρχος ......;;;;;
-
Αυτό το κτίριο, δεν ξέρω μέσα, αλλά απέξω δεν βλέπεται. Μήπως έπρεπε να σουλουπωθεί λίγο και να βαφεί τουλάχιστον η πρόσοψη. Επειδή θα συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο τα φλας θα πέφτουν πολύ συχνά επάνω του και εικόνες του θα κάνουν τον γύρο όλης της χώρας. Για κοιτάξτε το γιατί εκτίθεστε, εκτός και το θέλετε για διάφορους λόγους.......
-
ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΠΟΤΕ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ!






