ΠΑΣΠ Τρίπολης | Καταγγέλλει βανδαλισμούς και υβριστικά συνθήματα στο κτίριο του Πανεπιστημίου
Δελτίο τύπου Πασπ Τρίπολης
Σήμερα ενημερωθήκαμε για ένα σοβαρό συμβάν
στο κτίριο της πληροφορικής. Δεκάδες γκράφιτι με υβριστικά συνθήματα κατά των ΜΜΕ, Της αστυνομίας κ.λ. Η πασπ καταδικάζει τέτοιες ενέργειες καθώς τα πανεπιστήμια είναι για μόρφωση και εναλλαγές απόψεων και γνώσεων και όχι για ξύλο, καταστροφές και οτιδήποτε άλλο δημιουργεί την καταστροφή δημόσιας περιουσίας ή ανθρώπινης ζωής.
Ίσως είναι η ποιο σημαντική εκλογική αναμέτρηση καθώς αν θέλουμε να έχουμε ηρεμία πρέπει να σκεφτούν οι φοιτητές να μην απέχουν για να ακουστούν μέσα από την ψήφο τους και παράλληλα να σκεφτούν ποια παράταξη θα φέρει την αλλαγή και όχι να μας πάει 100 χρόνια πίσω.
Με εκτίμηση Πασπ Τρίπολης
Σχετικά Άρθρα
- Έρευνες για την εξαφάνιση του Αλέξη Κούτρου στη Γορτυνία | Απαγορεύτηκε το κυνήγι σε Καρκαλού, Δημητσάνα και Βαλτεσινίκο
- Ο Γιώργος Παπαηλιού προανήγγειλε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος | "Δεν πρόκειται να αποστώ από την πολιτική. Είμαι δεμένος με την Αρκαδία"
- Ο Γιάννης Τσιώλης στον Παναρκαδικό
- Πρόταση για τη δημιουργία γλυπτού στη Νεστάνη προς τιμήν του σκύλου που ακολούθησε αθλητή του Σπάρταθλον
- Μια ξεχωριστή κινηματογραφική βραδιά στο Λεωνίδιο!






