Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παγώνη | Συναγερμός από τον ΠΟΥ για θανατηφόρα πανδημία

Παγώνη | Συναγερμός από τον ΠΟΥ για θανατηφόρα πανδημία

“Συναγερμός” για τη νέα θανατηφόρα πανδημία «Νόσο X» σήμανε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο οποίος σε συνέδριο στη Γενεύη πρόκειται να ενημερώσει σχετικά τις χώρες ώστε αυτές να πάρουν άμεσα μέτρα και να προετοιμάσουν το σύστημα υγείας τους.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι σύμφωνα με τον ΠΟΥ, πρόκειται για έναν ιό ο οποίος θα είναι κατά 70% θανατηφόρος.

Συγκριτικά ο κορωνοϊός θεωρείται μια ήπια νόσος, είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως ο ΠΟΥ είχε ενημερώσει τις χώρες από το 2018 τον ερχομό του covid.

Στην ίδια κατεύθυνση, πράττει το ίδιο και τώρα με στόχο, σύμφωνα με την ίδια, τα νοσοκομεία και το υγειονομικό προσωπικό να είναι έτοιμα για την νέα πανδημία.

Η Ματίνα Παγώνη, σημείωσε ακόμα πως δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες για τον ιό, καθώς πρόκειται για μια άγνωστη νόσο προς το παρόν, χωρίς να έχουν σημειωθεί κρούσματα στον άνθρωπο και ενδεχομένως να προέλθει από τα άγρια ζώα.

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 22:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Π.Ο.Υ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΛΟΓΝΕΙΑ. Ο Π.Ο.Υ., ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΤΑ ΔΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ. ΑΙΣΧΟΣ!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 21:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Που να χαθείτε ξεφτιλες επιστήμονες του κ...ου. μας πεθάνετε τρία χρόνια με τις παπαριές σας και τα ξεφτιλικια σας. Φάγατε και τα πόμολα λαμόγια στο όνομα του κολονοιου, έχετε χρεωκοπησει δεύτερη φορά τη χώρα και τα βόδια σας ξαναψηφισαν

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 18:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Όχι μόνο δεινά στην οικονομία. Να δούμε καί στά εθνικά θέματα. Αν βέβαια γίνουν κυβέρνηση.

  • ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΑΛΗΘΕΙΑ Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 17:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΠΑΛΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΙΜΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ! ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ! ΝΤΡΟΠΗ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...