Επανεντάχθηκε στη ΝΔ και ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας
Στον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα επανέρχεται η ιδιότητα του μέλους της ΝΔ με την απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό φυσικά δίνει και σημαντικές διαστάσεις στην κούρσα των αυτοδιοικητικών εκλογών, με τον κ. Δούκα να κατέρχεται με την στήριξη του κόμματος.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΔΟΥΚΑ
Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την σημερινή απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.
Μια απόφαση που δείχνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου.
Ήμουν πάντα και παραμένω παρών.
Στήριζα και στηρίζω τον ίδιο τον Πρωθυπουργό προσωπικά αλλά και την παράταξη μας.
Προχωράμε όλοι μαζί για την προκοπή τη Πατρίδας μας και της Σπάρτης.
best-tv.gr
Σχετικά Άρθρα
- Σπάρταθλον 2026 | Σκυλίτσα από τη Νεστάνη ακολούθησε αθλητή για περίπου 100 χιλιόμετρα! (vd)
- Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας για το θάνατο του Δημήτρη Παπαδημόπουλου: "Υποδειγματικός επιστήμονας, εξαιρετικός οικογενειάρχης"
- «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» | Πάνω από 30 κενά στην Αρκαδία - "Σε Γυμνάσιο τμήμα λειτουργεί με 30 μαθητές σε μάθημα ξένης γλώσσας"!
- Χορωδία Τρίπολης | "Μια ξεχωριστή μουσική σύμπραξη με τη Μαρία Φαραντούρη και τον Μανώλη Μητσιά"
- Λίμνη – Μάτι | Ερωτήματα για το δρόμο που έγινε προσφάτως θανατηφόρο τροχαίο - Η Περιφέρεια αναλαμβάνει το επικίνδυνο τμήμα στον κάμπο
5 σχόλια
-
Δούκες και Καμπόσοι πατερίτσες του φτωχο-Σαμαρά!...
-
Είχαμε μία αγωνία.......
-
ΕΠΟΠΟΙΙΑ
-
Ο εν λόγω κύριος από βουλευτής και Υπουργός, παρακαλά, για μια θέση στον Δήμο Σπάρτης, προκειμένου να πέφτει το μηνιάτικο 3.442!
-
Αλλος ενας επιτυχημενος δημαρχος. Ρωτατε και τους Σπαρτιατες. ενας ακομη αχρηστος που θελει να ξαναβγει.






