Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Καρυδιού στη Βαμβακού

Το 11° Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Καρυδιού είναι γεγονός!
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.. σε λιγότερο από 20 μέρες δίνουμε ραντεβού στη Βαμβακού.
Η πιο καρυδένια Κυριακή του χρόνου φτάνει!
Θα σας καλωσορίσουμε με γλυκά κεράσματα φτιαγμένα με αγάπη. Θα σας ξεναγήσουμε στην έκθεση παραδοσιακών προϊόντων από την ευρύτερη περιοχή του Πάρνωνα.
Έπειτα θα σας συμβουλέψουμε για τις διατροφικές σας συνήθειες και θα μαγειρεψουμε παρέα με την Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων.
Τέλος θα γλεντήσουμε όλοι μαζί στην πλατεία! ΦΥΣΗκά στη Βαμβακού.
Tags:
Βαμβακού,Σχετικά Άρθρα
- Πανηγύρια 2025 στην Αρκαδία | Που και πότε θα γίνουν! (ανανεώνεται)
- Δήμαρχος Γορτυνίας: "Αυτός είναι ο λόγος που ζήτησε το Υπουργείο Υποδομών την αναβολή της συνάντησης για τον δρόμο"
- Δημοτική Αρχή Μεγαλόπολης προς τον Πρόεδρος της Καμάρας: "Δεν κατανοούμε τους λόγους της ξαφνικής αντιπολιτευτικής επίθεσής σας"
- Η απάντηση Κούλη στην Ένωση Βυζικιωτών: "Δεν υπάρχει άρνηση, θα ζητήσω να συστεγαστούν οι δύο σύλλογοι του χωριού"
- Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στα Κατεχόμενα της Κύπρου - Συνάντηση με Τατάρ και φωτογραφίες δίπλα στη σημαία του ψευδοκράτους