Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκλογές Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος | Υποψήφιος ο Νίκος Τσιαμούλος

Εκλογές Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος | Υποψήφιος ο Νίκος Τσιαμούλος
Εκλογές Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
Η ενασχόληση μου με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος έχει πρωτίστως να κάνει:
✔️ Mε την αναβάθμιση του ρόλου που πρέπει να έχει το Οικονομικό Επιμελητήριο ως θεσμοθετημενος Σύμβουλος της Πολιτείας σε θεματα Οικονομίας και Ανάπτυξης.
✔️Mε την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι οικονομολογοι σε όλους τους χώρους εργασίας και κυρίως στον κλάδο τον Λογιστών.
✔️ Mε την ανάληψη πρωτοβουλιών για τη λύση των προβλημάτων με την ενεργό συμμετοχή μου σε επιτροπές και ομάδες εργασίας του ΟΕΕ.
✔️ Mε την καταχώρηση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων και την πιστοποίηση και των 15 Οικονομολογικών ειδικοτήτων.
✔️Mε την ενθάρρυνση των νέων αποφοίτων οικονομολόγων να αποκτήσουν εξιδικευμενη γνώση με την παρακολούθηση επιμορφωτικων σεμιναρίων που διοργανώνει ο φορέας μας και την πιστοποίηση των γνώσεων τους.
? Σας καλώ για ακόμη μια φορά να με στηρίξετε στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος που θα γίνουν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.
?? Θα είμαι υποψήφιος στο 11ο Περιφερειακό τμήμα Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου και υποψήφιος ΣτΑ στην υπόλοιπη επικράτεια.
✅ Όσοι με ξέρετε γνωρίζετε ότι η ενασχόληση μου με το Οικονομικό Επιμελητήριο δεν είναι ευκαιριακή και συμμετέχω Δημιουργικά και Αγωνιστικά με προτάσεις και ιδέες για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας.
✅ Δώστε μου τη δύναμη να ακουστεί δυνατά η φωνή των Οικονομολόγων σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, για ένα Οικονομικό Επιμελητήριο χρήσιμο Επιστημονικό Φορέα στα μέλη του και ωφέλιμο στην πολιτεία.

 

Νικος Τσιαμούλος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...