Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην ΕΝΠΕ

Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην ΕΝΠΕ
Τους επτά εκπροσώπους της για την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) εξέλεξε σε έκτακτη συνεδρίαση του το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, σήμερα, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του οργάνου, στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ, στην Τρίπολη, απόντος του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι που εξελέγησαν ως αντιπρόσωποι στην ΕΝΠΕ είναι:

Από την παράταξη Πτωχού Γανώσης, Παπαγεωργίου, Σχοινοχωρίτης και Μπούνος (τακτικοί) Χασικίδης, Τζινάκος και Σαρδέλης

Από την παράταξη Τατούλη Τατούλης και Σπυριδάκου (τακτικοί) Νικολάκου και Πήλιουρας (αναπληρωματικοί) Τακτικός εξελέγη και ο κ. Μάκαρης με αναπληρωματικό τον κ. Μερμίγκη.

Επίσης ορίστηκαν οι εκπρόσωποι του Περιφερειακού Συμβουλίου στις Επιτροπές του άρθρου 18 Ν. 2218/94 (άρθρο 68 Π.Δ. 30/96) με χωρική αρμοδιότητα η Α’ Επιτροπή τους Νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας και η Β’ Επιτροπή τους Νομούς Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Στις επιτροπές αυτές ορίστηκαν ως τακτικοί οι αντίστοιχοι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες και ως αναπληρωματικοί οι κ. Χασικίδης, Μάκαρης, Μερμίγκης και Νικολάου. Ο ορισμός των επιτροπών αυτών ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, διαφώνησε η παράταξη Τατούλη και ο κ. Κουτουμάνος ψήφισε λευκό.

Να αναφέρουμε επίσης πως στην αρχή της συνεδρίασης, ετέθη θέμα αγροτών, με αφορμή και την κινητοποίησή τους στην Τρίπολη και αποφασίστηκε να τεθεί ως θέμα ημερήσιας διάταξης σε επόμενη συνεδρίαση.

Πηγή: https://www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...