Συνάντηση Πτωχού με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη
Την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Διδασκάλου συνάντησε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός.
Η ωρίμανση και προώθηση έργων και μελετών που αφορούν την Πελοπόννησο, η διερεύνηση της συνεργασίας της Περιφέρειας και του Υπουργείου Πολιτισμού καθώς και οι συνέργειες με άλλους τομείς αποτέλεσαν την κύρια θεματολογία της συνάντησης.
Κατά τη συζήτηση, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη δημιουργία ενός σύγχρονου δικτύου πολιτιστικών διαδρομών που θα συμβάλλει καταλυτικά στην αναβάθμιση του πολιτιστικού προϊόντος.
Σχετικά Άρθρα
- ΣΑΟΟ | Εντυπωσιακή διάσχιση από Μονή Γοργοεπηκόου Νεστάνης έως Καρυές Αργολίδας
- Δημήτρης Πτωχός: «Σημαντικά βήματα για να αλλάξει η περιοχή προς το καλύτερο»- Υπογραφές και νέες αναπτυξιακές προοπτικές στη Μεγαλόπολη
- Μητσοτάκης στη Μεγαλόπολη: "Εκεί που βγάζαμε λιγνίτη, τώρα θα βγάζουμε τρόφιμα"
- Βλάσης για τις φυλακές στη Μεγαλόπολη: "ΝΑΙ! Είναι επιτέλους γεγονός!"
- Καταγγελία για το 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη | "Υπάρχουν ΜΟΝΟ 12 εξαντλημένοι φαντάροι-Σκλάβοι για να τα κάνουν όλα!"






