"Δεν μπορεί να κρύβεται κανείς" | Μάχη για να διασωθεί η γραμμή και να επαναλειτουργήσει το τρένο στην Πελοπόννησο! (vd)

Σε ανακοινώσεις προχώρησε η Επιτροπή για την επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο.
«Η κατάσταση έχει φτάσει στο μη παρέκει» είπε ο Κώστας Μπρούσαλης, αναφέροντας ότι μέρα με την μέρα η σιδηροδρομική γραμμή καταστρέφεται. «Θέλουμε να δώσουμε τη μάχη να διασωθεί η γραμμή και δεύτερη φάση για την επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου. Θέλουμε να κινητοποιήσουμε τους πάντες. Δεν μπορεί να κρύβεται κανείς. Πρέπει να πει μπροστά η αυτοδιοίκηση και οι φορείς.». Ενώ, έθεσε το ζήτημα της καθυστέρησης για της αδιαφορίας να ετοιμαστεί ο φάκελος για να ενταχθεί τμήμα του σιδηροδρόμου στα πολιτικά μνημεία της UNESCO.
Ο Βασίλης Γιόκαρης πρότεινε οι δήμοι της Πελοποννήσου να συμβάλουν στην σύνταξη μία οικονομοτεχνικής μελέτης για τον σιδηρόδρομο.
Σχετικά Άρθρα
- Την Κυριακή το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Ηλ. Ψιμούλη
- Ο "Γολγοθάς" των ογκολογικών ασθενών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Ακτινοθεραπευτικό Κέντρο που ξεχάστηκε
- Τα μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης επισκέφθηκαν την έκθεση με χειροποίητες κούκλες σε παραδοσιακές φορεσιές
- Τζιούμης για παράταξη Σμυρνιώτη: «Τι θέλουν τελικά; Να μην μας δίνουν χρήματα για τα έργα; Αυτό πραγματικά με ξεπερνάει!»
- Δύο γρήγορα γκολ και ήττα για τον Αστέρα Aktor από τον Ολυμπιακό
1 σχόλιο
-
Με τόσα περιβαλλοντικα προβλήματα το τρένο θα μπει στην πρώτη γραμμη