Κουτσούλης: "Βαγγέλη, Πέτρο, Μανώλη, το γήρας οδηγεί στην πολιτική άνοια και η πολιτική εμμηνόπαυση στην πολιτική υστερία"!
Σε ανάρτησή του, ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης Δημήτρης Κουτσούλης, σημειώνει: "Ανίατη ασθένεια ο καρεκλοκενταυρισμός ! Το γήρας οδηγεί στην πολιτική άνοια και η πολιτική εμμηνόπαυση στην πολιτική υστερία. Κακό πράγμα επίσης η μη διαχείριση τη ήττας διότι το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη . Λιβελογραφήματα γεμάτα φαντασία θαρρείς γραμμένα από μέντιουμ και καφετζούδες γέμισαν το διαδίκτυο . Βαγγέλη , Πέτρο και Μανώλη και οι γιοί μου λιγότερο θόρυβο κάνουν για μια καρέκλα στα Playmobil ! Τα υπόλοιπα δημόσια , θεσμικά και από κοντά !! Έως τότε σας αφήνω να προπονηθείτε στην πολιτική κυβίστηση . Είστε πρωταθλητές άλλωστε !"
Tags:
Δημήτρης Κουτσούλης,Σχετικά Άρθρα
- Στην εκδήλωση απολογισμού του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ο Κώστας Τζιούμης
- Αγρότης πέταξε καρέκλα στο περιφερειακό συμβούλιο - Δεν δόθηκε συνέχεια (vd)
- Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης
- Εκδρομή του ΚΑΠΗ Τρίπολης στην γιορτινή Αθήνα (εικόνες)
- Γιορτές | Αλλάζει μέρα η Λαϊκή Αγορά Μεγαλόπολης
3 σχόλια
-
ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΗΜΉΤΡΗ! ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΈΝΕ! ΠΑΤΑΣ ΓΕΡΆ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΕΊΣΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΈΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΑΥΤΟΙ ΈΚΑΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ Η ΉΤΤΑ
-
19:54 Την έχει βάλει στο στόμα σου...την πιπίλα φυσικά
-
Μίλησε το βρέφος . Την πιπίλα τι την έκανες;






