Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα Πελοπόννησος: "Το «μεγαλεπήβολο» προεκλογικό σχέδιο του κ. Πτωχού, των 100 ημερών, αποδείχθηκε μία πολιτικά ανόητη υποσχεσιολογία"

Νέα Πελοπόννησος: "Το «μεγαλεπήβολο» προεκλογικό σχέδιο του κ. Πτωχού, των 100 ημερών, αποδείχθηκε μία πολιτικά ανόητη υποσχεσιολογία"

                                                                                                    

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

13.5.2024

Σε εφαρμογή του άρθρου 10, παρ.4 (με τη διαδικασία του 1/3) του πρότυπου κανονισμού λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, το σύνολο των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης  απέστειλαν αίτημα την 30Απριλίου 2024 για συνεδρίαση του ΠεΣυΠ με θέμα: «Στήριξη των παραγωγών εσπεριδοειδών και πατάτας στην Πελοπόννησο».

Η συζήτηση του θέματος αφορά τα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Πελοποννήσου, με ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα των παραγωγών εσπεριδοειδών, λόγω της αθρόας εισβολής Αιγυπτιακών προϊόντων στην Ευρωπαϊκή και εγχώρια αγορά καθώς και οι παραγωγοί πατάτας.

Σύμφωνα με τον Νόμο η υποχρέωση της Περιφερειακής Αρχής είναι να συγκαλέσει το Περιφερειακό Συμβούλιο το αργότερο εντός έξι (6) ημερών από την υποβολή του αιτήματος.

Η Περιφερειακή Αρχή του κ. Πτωχού δεν είναι η πρώτη φορά που αγνοεί πλήρως το νομικό πλαίσιο, παρότι το γνωρίζει και επιδεικτικά και προκλητικά δεν προέβη στην υποχρέωση της και δεν απέστειλε πρόσκληση για την σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου εντός της προθεσμίας.

Είναι πλέον αποδεικτέο ότι η υποβάθμιση του ανώτατου Συλλογικού Οργάνου της Αιρετής Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου, είναι σκόπιμη και στοχευμένη, αποσκοπώντας στην απόλυτη απαξίωση του.

Την ίδια χρονική στιγμή  που στην Περιφερειακή Αρχή δεν περισσεύει χρόνος να συζητήσουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο τα προβλήματα των αγροτών μας, ο κ. Πτωχός  και οι συνεργάτες του περιδιαβαίνουν και φωτογραφίζονται  στις προεκλογικές κομματικές φιέστες, με αποκορύφωμα την παρουσία τους στο καθαρά κομματικό κάλεσμα του Υπουργού Επικρατείας κ. Βορίδη για συσπείρωση και εκστρατεία των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των Ευρωεκλογών!

Είναι δεδομένο πλέον ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου επικρατεί η μικροπολιτική, η ρουσφετολογία, η κομματική κολακεία και η έλλειψη κάθε ευθύνης για την δημοκρατική λειτουργία των Συλλογικών Οργάνων και διεκδίκησης για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών.

Το «μεγαλεπήβολο» προεκλογικό σχέδιο του κ. Πτωχού, των εκατό (100) ημερών, αποδείχθηκε μία πολιτικά ανόητη υποσχεσιολογία, αφού οι 100 πρώτες ημέρες της Περιφερειακής Αρχής χαρακτηρίζονται από απόλυτη αδράνεια, ραστώνη και μία πρωτοφανής πολιτική μαλθακότητα.

Ο επικεφαλής και τα μέλη της «Νέας Πελοποννήσου» υπηρετώντας τον θεσμικό τους ρόλο, θα αγωνιστούν με κάθε τρόπο για να σταματήσουν την κατηφόρα που προσπαθούν κάποιοι να οδηγήσουν την Πελοπόννησο.   

11 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 21:58 Σύνδεσμος σχολίου

    15:18 Για τα σκουπίδια; Όχι δεν έχει να πει τίποτα για σένα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 15:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τα σκουπίδια έχεις να πεις τιποτα Πετραν ???? πως τους πετσοκοψες ετσι ρε μεγαλε !!!!! θα ακουνε Πετραν στας Ευρώπας και θα φεύγουν μακρυα .................... παιδι για υιοθεσία ο τυπος .................

  • ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
    ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 19:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    14:51 Γειά σου εσύ ω επώνυμε σχολιαστή του π***ου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 14:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ 100 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΠΤΩΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΣΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 14:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλά έχουν γίνει και άλλα τόσα σημαντικά έχουν πάρει τον δρόμο τους στις πρώτες 100 μέρες της Διοίκησης της Περιφέρειας από τον κ. Πτωχό. Αυτοί που δεν βλέπουν είναι εκείνοι που έχασαν την εξουσία και δεν διαχειρίζονται πράγματα οπότε προσπαθούν να μηδενίσουν οποιονδήποτε άλλον βρίσκεται στην θέση ευθύνης που οι ίδιοι κατείχαν

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 14:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ανωνυμοι σχολιαστες του κ@λου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 14:44 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑ ;;; Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ;;; ΣΥΝ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΤΕΙΧΕ!!!.ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ...

  • ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΕΝΟΣ
    ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΕΝΟΣ Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 12:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο,ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ, Ο,ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ, ΕΝΝΙΑ ΧΡΌΝΙΑ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ. ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ , ΣΤΑ ΑΔΕΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ, ΑΣΧΟΛΙΟΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΠΑΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΠΑΣ ΈΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ! ΔΩΣΕ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΕΣ ΙΔΕΕΣ! ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ, ΠΕΤΡΑΝ!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 09:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαριέμαι ρε συ. Έχεις αρχίσει εδώ και πάαααρα πολύ καιρό να κουράζεις. Μην σου πω και να εκνευρίζεις με τα καμώματα και τη συμπεριφορά σου. Ο σωστός πολιτικός είναι αυτός που ξέρει πότε να αποσυρθεί. Απο εκεί και μετά καταντάει γελωτοποιός και γραφικός.Απ' ό,τι φαίνεται εσύ δεν το έχεις πάρε ακόμα χαμπάρι αυτό και συνεχίζεις απτόητος. Γκώσαμε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 05:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΕ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΕ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...