Ηλεία | Πέθανε ο 66χρονος που είχε εισπνεύσει φυτοφάρμακο – Υπέστη ανεύρυσμα
Βαρύ πέπλο πένθους έχει σκεπάσει την τοπική κοινωνία της Γαστούνης, μετά την είδηση πως ο 66χρονος άνδρας, ο οποίος χθες εισέπνευσε φυτοφάρμακο ενώ προσπαθούσε να προστατεύσει την καλλιέργειά του, από ασθένειες, κατέληξε.
Ο άνδρας ένιωσε χθες ξαφνική αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών και άμεσα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε εισπνεύσει επικίνδυνο φυτοφάρμακο. Παράλληλα όμως, τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί ανεύρυσμα κοιλιακής και θωρακικής αορτής, που απαιτεί άμεση χειρουργική παρέμβαση.
Έτσι, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Αθήνας. Δυστυχώς όμως ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πριν προλάβει να φτάσει στο Νοσοκομείο.
Σχετικά Άρθρα
- Η επέτειος της 25ης Μαρτίου στη Μεγαλόπολη (εικόνες)
- Κώστας Βλάσης: «Η προσωρινή απουσία του Ανδριάντα δείχνει τον σεβασμό στην ιστορική μνήμη»
- Φλόγες ιστορίας και συγκίνησης στη Λαμπαδηδρομία της Δημητσάνα (εικόνες)
- Η Βυτίνα φώτισε τη μνήμη της Επανάστασης με τη Λαμπαδηφορία (εικόνες)
- Αετοί Γορτυνίας | 5η η Ασημίνα Τσιάπα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ju Jitsu (εικόνες)






