Φωτιά στη Στιμάγκα Κορινθίας | 37 μήνες φυλακή για τον έναν από τους δύο εμπρησμούς που ομολόγησε 72χρονος
Στη φυλακή οδηγείται ένας 72χρονος για τις φωτιές στο Βέλος Κορινθίας στην περιοχή Στιμάγκα.
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 18 Ιουλίου μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς στην περιοχή για την οποία κινητοποιήθηκαν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις προκειμένου να τεθεί ο υπό έλεγχος.
ΟμολόγησεΚατά την εξέτασή του από τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού ο 72χρονος ομολόγησε ότι αυτός που προκάλεσε και την μεγάλη φωτιά στην ίδια περιοχή την προηγούμενη εβδομάδα που έκαιγε για 2 ημέρες προκαλώντας μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες στη Στιμάγκα.
Για την φωτιά στις 18 Ιουλίου ο ηλικιωμένος καταδικάστηκε σε 37 μήνες φυλακή χωρίς αναστολή ενώ για την μεγάλη φωτιά αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε.
Σχετικά Άρθρα
- Κώστας Τζιούμης: «Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στη στήριξη της νέας γενιάς, προσφέροντάς της βήμα έκφρασης» (vd)
- Νικολάκου: "Γιατί κόλλησε από το 2022 ως σήμερα η λειτουργία Κέντρου Προβολής Δασικής Ιστορίας Μαινάλου στο Χρυσοβίτσι;"
- Τρίπολη | Αγρυπνία στο Ναό Αγίου Τρύφωνα
- Αντιδράσεις για το «εργαστήριο κατασκευής μικρής ανεμογεννήτριας» στο Λεωνίδιο
- Αγώνας Δρόμου Ειρήνης "Γρηγόρης Λαμπράκης" | Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα!






