"Να διεκδικήσουμε άρση των αυξήσεων στα διόδια" ζήτησε η Νικολάκου
Το ζήτημα της αύξησης των τιμών διοδίων στον αυτοκινητόδρομο της Πελοποννήσου έθεσε η Ντίνα Νικολάκου στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο.
Είπε ότι δεν μπορεί η Αττική Οδός να έχει στασιμότητα στις τιμές και στην Πελοπόννησο, από όποια πόλη φύγεις, να έχεις επιβάρυνση.
«Το να εκφράσουμε ένα διεκδικητικό αίτημα απέναντι στην κυβέρνηση που να λέει ότι θα πρέπει να γίνει άρση αυτών των αυξήσεων, μπορούμε να το κάνουμε. Δεν γνωρίζω το νομικό πλαίσιο. Όμως το 2012 το κάναμε με επιτυχία. Να το κάνουμε και τώρα» είπε.
«Δεν το γνωρίζω αν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά μπορούμε να ζητήσουμε τη μείωσή τους» είπε ο περιφερειάρχης, Δημήτρης Πτωχός.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Δήμος Βόρειας Κυνουρίας | Παιδική Θεατρική Παράσταση «Και τώρα…μόνοι στο σπίτι!»
- ΑΟ Νέων: "Δεν θα γράψουμε κάτι για τον ίδιο και πάλι αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης"
- Ο ΑΣ Λεωνιδίου συγχαρεί την ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα Τυρού για την υποδειγματική κατάσταση στην οποία άφησε τα αποδυτήρια
- Η Βυτίνα μπήκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων (εικόνες)
- Νίκη για τις κορασίδες του Α.Σ.ΠΕΤ. εκτός έδρας 0-3 τον Αίολο
3 σχόλια
-
Θέλουμε επικεφαλή της "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΌΝΝΗΣΟΣ" την Ντίνα, γιατί το αξίζει. Πέτραν κάνε στην άκρη και βοήθησε την διαδοχή.
-
Μπράβο Ντίνα , ελπίζω να το κάνει ο Πτωχός !
-
Αντε να γίνεις επικεφαλής της παράταξης μήπως και γίνει τίποτα






