Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Χουνάν και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου! (vd)
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελένη Καρούντζου συμμετείχε, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, στη συνάντηση για την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Χουνάν και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Ως Δήμος Τρίπολης, στηρίζουμε ενεργά κάθε συνεργασία που προάγει τη γνώση, την καινοτομία και τη σύνδεση του Πανεπιστημίου με την τοπική κοινωνία. Είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από τέτοιες δράσεις δημιουργούνται νέες ευκαιρίες για τους φοιτητές, τους καθηγητές και τους πολίτες μας.
Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο τους και ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε ξανά στην πόλη μας!" αναφέρει η κυρία Καρούντζου.
Σχετικά Άρθρα
- Ο Αρκάς Γιώργος Παναγιωτακόπουλος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μαζί με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κολύμβησης, Χαράλαμπο Ταϊγανίδη
- Επίσκεψη Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στο Δεκαζειο Γηροκομείο και ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτη Μαντινείας (εικόνες)
- Μελωδίες, κάλαντα και γιορτινές ευχές γέμισαν την Τρίπολη (εικόνες - βίντεο)
- Μελωδικές ευχές, κάλαντα και χαμόγελα στο Δημαρχείο Γορτυνίας
- Παραμονή Χριστουγέννων στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας (εικόνες)
1 σχόλιο
-
Από τη μία το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου υπογράφει συμφωνία συνεργασίας με το πανεπιστήμιο της Χουνάν και από την άλλη μας κυβερνάει η κυβέρνηση των αυνάν






