Μεγάλη αναζωπύρωση στο Μαυροβούνι Φενεού – Ήχησε το 112 για εκκένωση
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στον Φενεό Κορινθίας, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης σημειώθηκε μεγάλη αναζωπύρωση στο Μαυροβούνι, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.
Η φωτιά, που νωρίτερα το πρωί βρισκόταν σε ύφεση, πήρε ξανά διαστάσεις, προκαλώντας έντονη κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής.
Στο σημείο επιχειρούν 340 πυροσβέστες με 75 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν 11 αεροσκάφη και 10 ελικόπτερα.
Ήχησε και το 112
Αν βρίσκεστε στις περιοχές Μάτι, Αχλαδέα και Αμυγδαλέα Κορινθίας απομακρυνθείτε προς Αρχαία Φενεός (Καλύβια)
Δείτε βίντεο:
Σχετικά Άρθρα
- Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στην Μεγαλόπολη - Πλημμύρες σε υπόγεια κατοικιών και καταστημάτων (vd)
- ΕΡΤ για πλημμύρες: "Έγκυος γυναίκα εγκλωβίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Μορέα" (vd)
- Οι φίλοι του Άρη υποκλίνονται στους φιλάθλους του Αστέρα | "Οπαδός σημαίνει να κάνεις αυθημερόν 1800 χιλιόμετρα οδικώς - Καλή επιστροφή στα παλικάρια από την Τρίπολη"
- Κινητοποίηση για τις ανεμογεννήτριες στον Κοσμά | "Ο Πάρνωνας δεν χαρίζεται στα “πράσινα” επιχειρηματικά συμφέροντα"
- Η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης ετοίμασε και παρουσιάζει την παράσταση «Πάντα η Θάλασσα...»





