«Κάψατε την Πάτρα» | Εξαγριωμένοι πολίτες προπηλάκισαν τους κατηγορούμενους για εμπρησμό έξω από τα δικαστήρια (vd)

Με άγριες διαθέσεις περίμεναν πολίτες τους κατηγορούμενους για εμπρησμό στην Πάτρα, κατά την έξοδό τους από το Δικαστικό Μέγαρο, μετά την εμφάνισή τους ενώπιον εισαγγελέα.
Οι δύο από τους συλληφθέντες, ηλικίας 27 και 19 ετών, κατηγορούνται για τη φωτιά στα Συχαινά, καθώς από την ανάκριση και την επισκόπηση βιντεοληπτικού υλικού, από την ΕΛΑΣ, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή τους στο περιστατικό.
Οι δύο έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Κυριακή.
Tags:
Πυρκαγιά στην Πάτρα,Σχετικά Άρθρα
- Αντιπροσωπεία του Δήμου Νότιας Κυνουρίας στην αδελφοποιημένη πόλη του Μαρτάνο της Κάτω Ιταλίας (εικόνες)
- "Ακυρώνεται ο ποδηλατόδρομος στη σιδηροδρομική γραμμή Πελοποννήσου"!
- Γεωργιάδης: "Εκατό φορές θα διαφημίσω την εταιρεία La Vie En Rose που κάνει δωρεές στο ΕΣΥ"
- Παγκόσμια Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού στο Γυμνάσιο Τεγέας (εικόνες)
- Η Ένωση Τριπολιτών Αττικής οργανώνει εκδήλωση για τα 204 από την Άλωση της Τριπολιτσάς
3 σχόλια
-
09:47 Είναι κάτι που δεν θα συμβεί όμως όπως και αυτό που φωνάζουν κάποιο στον χαζοΜητσοτάκη "μπράβο λεβέντη μου, άντε και πάλι πρωθυπουργός". Είναι από τα πράγματα εκείνα που δεν πρόκειται να ξανασυμβούν
-
Δηλαδή μόνο εγώ βλέπω ύποπτο το ότι είχαν στηθεί πάνω στο μηχανάκι να τους φωτογραφίσουν λες και γύρναγαν ταινία, με φωτογράφο και προβολέα; Σοβαρά τώρα;
-
Το πιο αισχρό και ενδεικτικό της πλήρους κατάπτωσης της κοινωνίας είναι ότι φιλαράκια και σόι του 27 χρόνου έσπευσαν έξω από τα δικαστήρια φωνάζοντας μπράβο παλικάρι μας, άντε και αθώος.
Ακόμα και αθώος να είναι και απλά να μετέφερε με τη μηχανή του τον 19 χρόνο ανώμαλο πυρομανή, θα έπρεπε σβέλτα να τη σβήσει πατώντας επάνω στις πρώτες σπίθες. Εστί δεν θα καιγόταν η περιοχή μέχρι τη θάλασσα.
Ένα είναι σίγουρο. Στα ....φροντιστήρια της φυλακής θα γίνουν αστέρια στο έγκλημα. Και για όλα αυτά φταίνε οι κλαρινογαμπροί γονείς τους που δεν έδωσαν αρχές στα παιδιά τους.