Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ναι» από το Περιφερειακό Συμβούλιο για τη μονάδα επικίνδυνων ιατρικών αποβλήτων στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης

«Ναι» από το Περιφερειακό Συμβούλιο για τη μονάδα επικίνδυνων ιατρικών αποβλήτων στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης

Κατά πλειοψηφία θετική ήταν η γνωμοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας (i) προσωρινής αποθήκευσης επικίνδυνων ιατρικών αποβλήτων (ΕΙΑ) και επεξεργασίας επικίνδυνων ιατρικών αποβλήτων αμιγώς μολυσματικού χαρακτήρα (ΕΙΑ-ΜΧ) και (ii) συλλογής, ταξινόμησης, απορρύπανσης και επεξεργασίας αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) της εταιρείας «Συστήματα Αντιρύπανσης Α.Ε. - ANSY ΑΕ» στη ΒΙΠΕ Τρίπολης».

>Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Γιώργος Πουλοκέφαλος, είπε ότι υπάρχουν οι προτάσεις του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης και ότι ενσωματώνονται όλες οι παρατήσεις και προτάσεις της τεχνικής έκθεσης του συμβούλου της ΣΕΒΙΠΕΤ.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης ξεκαθάρισε ότι «εμείς δεν εγκρίνουμε σκοπιμότητες, εγκρίνουμε συγκεκριμένους όρους της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων».

Ακολούθησε ψηφοφορία. Όλοι οι παρόντες περιφερειακοί σύμβουλοι της «παράταξης Τατούλη» ψήφισαν «ναι». Απόντες ήταν οι Μπεντεβης, Στεφανόπουλος, Παπαγγελόπουλος Σκούρος, Σπανογιάννη , Φλώρος, Βραχνός και Λαπαθιώτη.

Από την παράταξη του Δημήτρη Δράκου, οι σύμβουλοι ψήφισαν «όχι», εκτός από τους Λέγγα και Παπαθεοφάνους που ψήφισαν «ναι» και την Στέρπη που ψήφισε «λευκό». Απόντες ήταν οι Σωτηρόπουλος, Κανελλάκης.

«Όχι» ψήφισε ο Βαγγέλης Γούργαρης, ενώ απών ήταν ο Νίκος Γόντικας και ο Θανάσης Πετράκος.

«Ναι» ψήφισε ο Λάμπρος Μπούκλης.

Για να διαβάσετε προηγούμενο ρεπορτάζ του kalimera-arkadia.gr, για το θέμα αυτό, πατήστε εδώ http://goo.gl/fu1Cg

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...