Παραμένουν τα μπλόκα σε νέα και παλαιά εθνική οδό «Αθηνών – Κορίνθου» (vd)

Αγρότες συνεχίζουν να βρίσκονται στα μπλόκα σε παλαιά (Καλαμάκι) και νέα εθνική οδός «Αθηνών – Κορίνθου» (στο ύψος του Ισθμού).
Στην εθνική οδό, υπάρχει έκτακτη λωρίδα, για να περνούν περιστατικά με προβλήματα υγείας ή γυναίκες που πρέπει να πάνε στην Αθήνα, για να γεννήσουν.
Η κυκλοφορία των οχημάτων από Κόρινθο προς Αθήνα κι αντίστροφα διεξάγεται μέσω του δρόμου, Ισθμός-Λουτράκι-Σχίνος-Αλεποχώρι-Μέγαρα. Πρόκειται για ένα παρακαμπτήριο δρόμο στενό, επαρχιακό, 75 περίπου χιλιομέτρων που απαιτείται περίπου μιάμιση ώρα για να τον διανύσει ένα αυτοκίνητο υπό κανονικές συνθήκες.
Η ταλαιπωρία είναι μεγάλη, ενώ άγνωστο είναι πότε θα ανοίξει η παλαιά εθνική οδό.
Κλειστά θα μείνουν τα διόδια της Νεστάνης μέχρι τα μεσάνυχτα.
Για όσο θα είναι κλειστά τα διόδια, η αστυνομία δεν θα επιτρέπει σε οδηγούς που φεύγουν από την Τρίπολη, να ανέβουν στον εθνικό δρόμο και θα κατευθύνει τους οδηγούς να ταξιδέψουν από την παλαιά εθνική οδό (Κολοσούρτη).
Επίσης, οι οδηγοί που έρχονται από την Αθήνα, θα στρίβουν υποχρεωτικά στην έξοδο της Στέρνας και ταξιδεύουν προς Τρίπολη, επίσης από την παλαιά εθνική οδό.
Αγροτικά μπλόκα και κλειστοί δρόμοι: Όλες οι εξελίξεις (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)!
1 σχόλιο
-
Τι πίνουν και δεν μας δίνουν; Γιατί ευχαριστούν τον κόσμο; Επειδή τους βρίζουν; Ποιος τους είπε ότι τους συμπαραστέκονται;