Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μήνυμα Τατούλη σε Κυβέρνηση: «Δεν δεχόμαστε καμία αλλαγή στο έργο ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια»

Μήνυμα Τατούλη σε Κυβέρνηση: «Δεν δεχόμαστε καμία αλλαγή στο έργο ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια»
«Το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα υλοποιηθεί όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί και δεν θα δεχτούμε καμία τροποποίηση για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών και κομματικών οφελών» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016.
«Με ποια λογική Υπουργοί της Κυβέρνησης διαπραγματεύονται για το πρόγραμμα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ και αποκλείουν την κατασκευή της μονάδας επεξεργασίας των απορριμμάτων της Μεσσηνίας;» αναρωτήθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου χαρακτηρίζοντας «βλασφημία» την πρακτική αυτή.
«Αυτό δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτό από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Θα υλοποιηθεί ό,τι έχει σχεδιαστεί και όπως έχει σχεδιαστεί. Δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή η απάλειψη του χώρου στη Μεσσηνία για χάρη κάποιων Υπουργών ή υποψηφίων Βουλευτών του Σύριζα στη Μεσσηνία» σημείωσε ο Περιφερειάρχης.
 

2 σχόλια

  • Νεκτάριος  Αλικανιώτης
    Νεκτάριος Αλικανιώτης Τρίτη, 01 Μαρτίου 2016 09:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Να δεις τελικά που οι Συριζαίοι με τις επιλογές τους στα σκουπίδια θα κάνουν τον Τατούλη μάγκα.κρίμα σύντροφοι.ειχατε μια ευκαιρία να αποφασίσετε σωστά και τα κάντε μπαχαλο και κυρίως δικαιώσατε τη βλαχογκλαμουρια και τους κλαρινογαμπρούς της μπουρτζοβλαχίας. περαστικά μας να υγιαίνετε !

  • ημαρτον
    ημαρτον Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή αν η διαπραγμάτευση της Κυβερνησης και της ΤΕΡΝΑ καταλήξει στους 100 χιλιάδες τόνους η ελαχιστη εγγυημένη ποσότητα εσύ κύριε Τατούλη θα επιμένεις στους 150 χιλιάδες τόνους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μήπως είμαστε όλοι σε φάση παράκρουσης και θέλουμε ψάξιμο ? θα τρελαθούμε εντελώς σε αυτό το τόπο ??????????

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...