Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γυναικεία κόντρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο! (vd)

Γυναικεία κόντρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο! (vd)
Κόντρα με «άρωμα γυναικάς» και φόντο την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τον έντονο διάλογο μεταξύ Νικολάκου και Λυμπεροπούλου στο τελευταίο Περιφερειακό συμβούλιο.
Για τον σχεδιασμό της περιφερειακής αρχής σε ό,τι έχει να κάνει με τους ογδόντα δυο ΧΑΔΑ και την αποκατάστασή τους έκανε λόγο στην εισήγηση της η επικεφαλής των Οικολόγων, Δήμητρα Λυμπεροπούλου, η οποία αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων πότε θα γίνει η αποκατάσταση τους.
Άμεση και έντονη ήταν η απάντηση της αντιπεριφερειάρχη, Ντίνα Νικολάκου, η οποία τόνισε πως το έργο της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ της Περιφέρειας είναι εκείνο που έχει φρενάρει τα πρόστιμα για την Πελοπόννησο.
Ο κύριος υπουργός (Τσιρώνης) που είστε σύμβουλος του, έχει μάθει να λέει πως για όλα φταίει ο Περιφερειάρχης, Πέτρος Τατουλης, είπε.
«Και σύμβουλος του υπουργού και επικεφαλής παράταξης στο Περιφερειακό συμβούλιο δεν γίνεται» είπε με την κυρία Λυμπεροπούλου να ρωτά εάν με αυτό τον τρόπο της ζητά να παραιτηθεί.
«Είναι ωραία να ζείτε το όνειρο σας και από μια οικολόγο του 0,3% να γίνεστε σύμβουλος του υπουργού αλλά και η δόξα θέλει την διαχείριση της» τόνισε.
«Το να θεωρείται ότι για όλα φταίει η Περιφέρεια δεν πείθει ούτε τον ίδιο σας τον εαυτό» είπε κλείνοντας.
Δείτε το βίντεο.
Μ.Σ.

2 σχόλια

  • Ρουβίκωνας
    Ρουβίκωνας Τρίτη, 01 Μαρτίου 2016 09:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Λαμπροπούλου των Οικολόγων ρώτησε και πολύ καλά έκανε το αυτονόητο ως όφειλε και μάλιστα έπρεπε να το έχει κάνει εδώ και καιρό. Το θέμα για μένα είναι άλλου, διάβασα το κείμενο άκουσα προσεκτικά το βίντεο της Νικολάκου αλλά απάντηση δεν πήρα για την ταμπακέρα τίποτα. Καλά όλα όσα λέτε αλλά στο δια ταύτα κ Νικολάκου;;;

  • ΓΑΠ
    ΓΑΠ Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    H Λυμπεροπούλου αν δεν κάνω λάθος είχε στηρίξει τον Τατούλη σε μια κρίσιμη ψηφοφορία για τον συμπαραστάτη του πολίτη και με την ψήφο της μοναδική από την αντιπολίτευση ξελάσπωσε την περιφέρεια . Σήμερα εξακολουθεί να θεωρεί ότι ήταν σωστή και πολιτικά επιβεβλημένη εκείνη η θέση της ?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...