Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - Δύο νέα μεταπτυχιακά προγράμματα

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - Δύο νέα μεταπτυχιακά προγράμματα
Το τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου έχει προκηρύξει για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 για τα δύο μεταπτυχιακά προγράμματα που λειτουργούν:
1. Πενήντα (50) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών για το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών "Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία- Κατεύθυνση: Αρχαία Ελληνική" (Πληροφορίες: http://class-phil.kalamata.uop.gr/ )
2. Πενήντα (50) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών για το Διαπανεπιστημιακό και Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Ηθική Φιλοσοφία" σε συνεργασία με το Τμήμα Φ.Π.Ψ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πληροφορίες: http://eth-phil.kalamata.uop.gr/ )
Η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων είναι μέχρι 16 Σεπτεμβρίου 2016.
Ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Φιλολογίας θα είναι κλειστό από Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 έως και 19 Αυγούστου 2016. Για οποιαδήποτε πληροφορία θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα:
1. Για το Πρόγραμμα της Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2. Για το Πρόγραμμα Ηθική Φιλοσοφία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...