Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γυναίκα έσκιζε τα ρούχα της σε δρόμο της Πάτρας (vd)

Γυναίκα έσκιζε τα ρούχα της σε δρόμο της Πάτρας (vd)
Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας το απόγευμα στην οδό Μπενιζέλου Ρούφου (και Σωσιπάτρου) όταν μια γυναίκα γυναίκα βρέθηκε εκτός εαυτού, στο έδαφος. Η γυναίκα που είναι τσιγγάνα, καλούσε σε βοήθεια, ωστόσο μέχρι στιγμής είναι άγνωστοι οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Γύρω της βρέθηκαν και κάτοικοι της περιοχής. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο, προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και με τη συνδρομή κάποιων γυναικών της φόρεσαν ζακέτα γιατί στην άσχημη κατάσταση που βρισκόταν είχε σκίσει τα ρούχα της.



Την ίδια ώρα, άνδρας που κατά δήλωσή του είναι σύζυγός της, επιτέθηκε φραστικά στους αστυνομικούς τους οποίους απειλούσε, γεγονός που προκάλεσε την προσαγωγή του στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.



Τελικά την γυναία παρέλαβε ασθενοφόρο και την μετέφερε στο Νοσοκομείο. Κάτοικοι της περιοχής επεσήμαιναν στο tempo24.gr οτι η κατάσταση στην περιοχή, όπου σημειωτέον διαμένει πολυπληθής αριθμός τσιγγάνων, είναι εκρηκτική. Είπαν οτι τα επεισόδια ανάμεσά τους είναι συχνά και μάλιστα λίγες ώρες νωρίτερα, είχε χρειαστεί εκ νέου η επέμβαση της Αστυνομίας με την προσαγωγή ανηλίκου υπό την επήρρεια αλκοόλ στο Αστυνομικό Τμήμα.

Πηγή: Tempo24

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...