Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δύο υπάλληλοι μοιράζονται 2,5 εκ. ευρώ του λαχείου στην Καλαμάτα (vd)!

Δύο υπάλληλοι μοιράζονται 2,5 εκ. ευρώ του λαχείου στην Καλαμάτα (vd)!

Δύο Καλαματιανοί οικογενειάρχες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, είναι οι μεγάλοι τυχεροί του Εθνικού Λαχείου, καθώς μοιράζονται 2,5 εκ. ευρώ.

Είχαν από μία πεντάδα του πρώτου αριθμού 102916, για την οποία πλήρωσαν 120 ευρώ στις 6 ανανεώσεις (20 ευρώ τη φορά). Σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, δε γνωρίζονται και θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους για ευνόητους λόγους.
Την τυχερή 10άδα έδωσε το πρακτορείο λαχείων Γαϊτάνη (στη Νέδοντος, κάτω από το Δημαρχείο), μέσω του συνεργάτη του -λαχειοπώλη Γ. Γαρατζιώτη.



«Είναι η τρίτη φορά που το πρακτορείο μας δίνει τον πρώτο αριθμό στο Εθνικό», παρατήρησε όλο χαρά η Ευαγγελία Γαϊτάνη και σημείωσε: «Να κυνηγάει ο κόσμος την τύχη του. Να παίζει λαχεία, να έχει ελπίδα, γιατί χωρίς ελπίδα δεν μπορούμε να ζήσουμε». Στους τυχερούς ευχήθηκε «να έχουν υγεία και να χαρούν τα κέρδη τους με τις οικογένειές τους».



Ο λαχειοπώλης Γ. Γαρατζιώτης ήταν χαρούμενος για τον πρώτο αριθμό και την ευκαιρία που έδωσε στους πελάτες του να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους. Ευχήθηκε «ό,τι το καλύτερο και σε καλή μεριά. Να είναι γεροί και τυχεροί, να χαρούν την επιτυχία τους και να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους».

Αυτό είναι το "χρυσό" λαχείο





Γ.Σ.

http://www.eleftheriaonline.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...