Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σοκ στη Μεσσηνία: Νεκρό άτομο με κινητικά προβλήματά από τη θεομηνία (vd)

Σοκ στη Μεσσηνία: Νεκρό άτομο με κινητικά προβλήματά από τη θεομηνία (vd)

Ενα άτομο με κινητικά προβλήματα έχασε τη ζωή του σύμφωνα με πληροφορίες στο Πήδημα μετά από τη θεομηνία, που έπληξε την  ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας τα ξημερώματα.


Η πρόσβαση όμως στο σημείο είναι σχεδόν αδύνατη προς το παρόν και συνεργεία της Πυροσβεστικής προσπαθούν με κάθε τρόπο να προσεγγίσουν για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί.

Η ολονύχτια πολύ δυνατή βροχή έχει μετατρέψει τους δρόμους της μεσσηνιακής πρωτεύουσας σε ποτάμια. Ανθρωποι έχουν εγκλωβιστεί με τα αυτοκίνητά τους σε πλημμυρισμένους δρόμους, σπίτια πλημμύρισαν, ενώ οι Πυροσβεστική δεν προλαβαίνει να δέχεται κλήσεις για παροχή βοήθειας (απάντληση υδάτων, απεγκλωβισμό κ.α.). Περισσότερες από 170 κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική.

Πάρα πολλά αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί και έχουν προκληθεί και συγκρούσεις.







Εκτός από δρόμους της Καλαμάτας (Αθηνών, Αρτέμιδος, Λεϊκων κ.α.) προβλήματα με τα νερά και με άλλες καταστροφές σημειώθηκαν και σε διάφορα χωριά του Δήμου Καλαμάτας. Πρόβληματα υπάρχουν στην κυκλοφορία στην παλιά εθνική οδό Καλαμάτας - Τρίπολης, όσο και στην πρόσβαση και την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο.

http://www.eleftheriaonline.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...