Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συλλυπητήρια Σμυρνιώτη στον Δήμαρχο Καλαβρύτων ...

Συλλυπητήρια Σμυρνιώτη στον Δήμαρχο Καλαβρύτων ...
"Θερμά συλλυπητήρια στο φίλο Δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά για την τραγική απώλεια της αδελφής του." έγραψε ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, στον προσωπικό του λογαριασμό, στο facebook. 
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Kalavrytanews.com. το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της και την χτύπησε θανασιμα. Αμέσως διακομίσθηκε στο Νοσοκομειο Καλαβρύτων όπου διεπιστώθη ο θάνατός της.
Στο χώρο του Νοσοκομείου μετέβη αμέσως και ο δήμαρχος Καλαβρύτων ο οποίος είναι συντετριμμένος από την βαριά απώλεια για την οικογένεια. Η εξόδιος ακολουθία της θα γίνει αύριο, Τρίτη στις 3:30 μ.μ.στα Καλάβρυτα, μετά το πέρας του μνημοσύνου για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.
Σε μηνυμα του που ανάρτησε  ο Δήμαρχος κ. Λαζουράς γραφει: Η εξόδιος ακολουθία της θα γίνει,αύριο,Τρίτη,στις 3:30 μ.μ.στα Καλάβρυτα,μετά το πέρας του μνημοσύνου για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.Καλό σου Ταξίδι,αγαπημένη μου,μονάκριβη,αδελφούλα.Να μου φιλήσεις,τον πατέρα και τη μανούλα μας.Ο Θεός να σε αναπαύει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...