Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θηροφυλακή - Εντοπίστηκε άτομο για παράνομο κυνήγι μπεκάτσας στην Κορινθία

Θηροφυλακή - Εντοπίστηκε άτομο για παράνομο κυνήγι μπεκάτσας στην Κορινθία
Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Κομνηνός Αντώνιος, Αρναουτόπουλος Γεώργιος, Νέγρης Δημήτριος, και Σταμάτης Παναγιώτης με περιοχές ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Κορίνθου, Λουτρακίου, Κιάτου και Τενέας αντίστοιχα, αξιοποιώντας σχετικές καταγγελίες για παράνομη άσκηση θήρας της μπεκάτσας στο καρτέρι μετέβηκαν στην περιοχή Περιγιάλι Κορινθίας. 
Μισή ώρα μετά την δύση του ηλίου ακούστηκε ντουφεκιά σε χωράφια και αμέσως οι Θηροφύλακες κινήθηκαν προς το σημείο όπου εντόπισαν σε χωράφια στην περιοχή Περιγιάλι ένα άτομο δίπλα στο αυτοκίνητό του με το κυνηγετικό του όπλο εκτός θήκης. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε δεν κατείχε άδεια θήρας θεωρημένη για την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο.
Συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου και υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον του για παράνομη θήρα μισή μετά την δύση του ηλίου της μπεκάτσας στο καρτέρι, για άσκηση θήρας άνευ της προβλεπόμενης άδειας, αλλά και για απείθεια, καθώς επίσης κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο και τα φυσίγγια, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...