Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Ο κ. Τατούλης εφαρμόζει τακτικές που βούλιαξαν τη χώρα, μετά από 40 χρόνια διακυβέρνησης"!

"Ο κ. Τατούλης εφαρμόζει τακτικές που βούλιαξαν τη χώρα, μετά από 40 χρόνια διακυβέρνησης"!
Τρεις παρατάξεις του περιφερειακού συμβουλίου εξέδωσαν κινή ανακοίνωση και μιλούν για επικοινωνιακούς τακτικισμούς της Περιφερειακής Αρχής.
Αναλυτικά ... «Ο κύριος Περιφερειάρχης για άλλη μια φορά επέδειξε την «ικανότητά» του, αυτή της εφαρμογής της Δημοκρατίας κατά το δοκούν. Φυσικά για την αντιπολίτευση του ΠΕΣΥ, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη μιας και οι αντιδημοκρατικές του πρακτικές είναι γνωστές, τουλάχιστον σε εμάς. Ωστόσο οφείλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες αυτού του τόπου πως ενώ στο προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο ζητήσαμε να συζητηθεί το θέμα των δασικών χαρτών, η πλειοψηφία του κυρίου Περιφερειάρχη αποφάσισε το θέμα να συζητηθεί στο επόμενο τακτικό Περιφερειακό Συμβούλιο. Όμως στην πρόσκληση που εστάλλει στις 16-2 για τη σημερινή συνεδρίαση (20-2-2017) του ΠΕΣΥ ,δεν το συμπεριέλαβε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Και βεβαίως ο κύριος Περιφερειάρχης-κατά την προσφιλή του τακτική της καταστρατήγησης των αποφάσεων- συγκάλεσε Έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο την Παρασκευή 17/2/2017 ενημερώνοντας τους Περιφερειακούς Συμβούλους την ίδια μέρα....προφανώς για να συζητήσει μόνος του αφού μάλλον δεν άντεχε την κριτική μας. Να σημειώσουμε εδώ πως ενώ οι χάρτες της Μεσσηνίας αναρτήθηκαν στις 23/1/2017 ο κύριος Περιφερειάρχης θεώρησε το θέμα ως έκτακτο και σοβαρό σχεδόν ένα μήνα μετά....ενώ η αντιπολίτευση ζητούσε να συζητηθεί το θέμα εδώ και δύο περίπου εβδομάδες.
Όσον αφορά το θέμα της δακοκτονίας είναι βεβαίως σημαντικό θα μπορούσε όμως να συζητηθεί σήμερα προ ημερήσιας διάταξης θέμα, με τη δέουσα σοβαρότητα και σωστή προετοιμασία με τεκμηριωμένες προτάσεις.
- Τι άραγε ήθελε να προλάβει ο κύριος Τατούλης;
- Μήπως τις εξαγγελίες για νομοθετικές ρυθμίσεις όσον αφορά τους δασικούς χάρτες;
Δυστυχώς όμως για αυτόν δεν πρόλαβε και έμεινε «εκτεθειμένος» , γιατί την Παρασκευή στις 17-2-2017 η διυπουργική σύσκεψη μεταξύ άλλων, δεσμεύτηκε για την συνέχιση της γεωργικής εκμετάλλευσης , εκτάσεων που είναι ενταγμένες στο ΟΣΔΕ και αλληλοεπιδρούν με τους δασικούς χάρτες.
Για όλους αυτούς του λόγους και οι έξι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, απείχαμε από την «κατεπείγουσα » συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Δεν μας εκπλήσσουν οι πολιτικές που εφαρμόζει ο κύριος Περιφερειάρχης διότι είναι οι ίδιες πρακτικές που εφάρμοσε η παράταξη που εκφράζει και που βούλιαξαν την χώρα μετά από 40 χρόνια διακυβέρνησης.
Καλαμάτα 20-2-2017 ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Π.Σ.
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ»

3 σχόλια

  • Τριπολιτσιωτης
    Τριπολιτσιωτης Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 03:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Απορω γιατι χαλατε την ζαχαρενια σας στους αυτοσχεδιασμους του Τατουλη.Γιατι; Δεν βλεπετε οτι ουτε και η ΝΔ δεν τον καλυπτει,ουτε τον υπολογιζει.Η ΝΔ για πολλα χρονια,κατηγορουσε τον Λαλιωτη οτι δεν τελειωσε το ...κτηματολογιο και τωρα που δημοσιευονται μερικοι χαρτες,δεν αρεσει στον ...Τατουλη! Αραγε ποιος προστατευει,υπερασπιζεται και ανεχετε τους καταπατητεςτων δασων; Ποιος χαριζει την δημοσια περιουσια σε κερδοσκοπους; Ελατε,ειναι ευκολο.

  • anonymoys
    anonymoys Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 22:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Για ποιες παρατάξεις μιλάτε παιδιά; για την παράταξη που πρέπει να πάρεις άδεια από το κόμμα για να ... μιλήσεις; ή τις παρατάξεις που καταψήφισε ο Παμπελοποννησιακός λαός;

  • ξυπνάτε  ζα
    ξυπνάτε ζα Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΡΥΟς πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται ....... Ο γνωστός Πετράν....Προσπαθεί με κολπάκια να επιβιώσει πολιτικά..... αφού είδε ότι το θέμα των δασικών χαρτών έχουν πολύ ψωμί σου λέει ευκαιρία να κάνουμε τον παλικαρά.....ο κοσμάκης όμως δε τρώει κουτόχορτο....γιαυτό καλά κάνουν και του τα χώνουν και οι 3 παρατάξεις....οι άλλοι βέβαια μούγκα...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...