Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γόνιμη συζήτηση στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου

Γόνιμη συζήτηση στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου

Μέσα σε κλίμα διαλογικής και γόνιμης συζήτησης για τα θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου , την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 στα γραφεία της στην Τρίπολη.

Στη συνέλευση, όπου συμμετείχαν σύνεδροι από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για το έτος 2016 και έγινε συζήτηση για τον προϋπολογισμό και τον προγραμματισμό των δράσεων για το έτος 2017, τα οποία και εγκρίθηκαν ομόφωνα από τους συμμετέχοντες συνέδρους. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αναγκαιότητα ενημέρωσης της σχολικής κοινότητας για τα θέματα της αναπηρίας μέσα από βιωματικές δράσεις σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, με στόχο την ανεμπόδιστη και ισότιμη συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία στην τοπική κοινωνία. Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από τα μέλη για τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Τέλος, με ευχές για καλή χρονιά και καλή δύναμη για τη συνέχιση του έργου της ΠΟΜΑμεΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της για το νέο έτος.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Νίκος Καραλής
η Γραμματέας Αθανασία Καρούνου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...